Sådan Treat Dependent personlighedsforstyrrelse

11/06/2011 by admin

Sådan Treat Dependent personlighedsforstyrrelse

En dependent personlighedsforstyrrelse er karakteriseret ved et konstant behov for at modtage pleje og opmærksomhed fra andre og følelse af hjælpeløshed og en dyb frygt for nedlæggelse. Personer, der lider af denne lidelse er ofte betragtes som "klæbende" eller modtagelige for overdreven afhængighed af andre i deres liv. Gennem en individualiseret program af psykoterapi, kan du effektivt at behandle en dependent personlighedsforstyrrelse.

Instruktioner

Behandle en Dependent personlighedsforstyrrelse

• Kender de almindelige symptomer på en dependent personlighedsforstyrrelse. Disse omfatter vanskeligheder med at træffe beslutninger uden at modtage råd fra andre, brug for andre til at påtage sig ansvaret for enkelt, en afvisning af at være uenig med nogen andens mening ud af frygt for afvisning, en frygt for at være alene eller forladte og altid kræver tilstedeværelsen af interpersonelle relationer.

• Søge en diagnose for en dependent personlighedsforstyrrelse fra en kvalificeret mental sundhedspleje professionelle. Generelt, en person, der lider af en dependent personlighedsforstyrrelse vil være meget samarbejdsvillig og kompatibel med alle behandlingsmuligheder, der præsenteres for dem, så skal sørges for at vælge den bedste måde at behandle denne lidelse.

• Brug individuel psykoterapi som den mest effektive måde at behandle en dependent personlighedsforstyrrelse. Undgå en langsigtet kursus af terapi, da patienten vil sandsynligvis blive afhængige af terapeuten og være uvillige til at gøre fremskridt. Skal sættes fokus på at behandle hvert aspekt af patientens liv objektivt, og at finde løsninger for hver bekymring præsenteret så hurtigt og så effektivt som muligt.

• Overvej brug af antidepressiva og anti-angst receptpligtig medicin skal bruges sammen med den individualiserede psykoterapi. Brug ikke placebo narkotika, som var ofte gjort i fortiden, da det kan være både uetisk og ineffektiv. Sørg altid for at patienten fuldt ud forstår virkninger forventes fra receptpligtig medicin, herunder eventuelle potentielle bivirkninger.

• Deltage i en støttegruppe, designet til folk, der har afhængige personlighedsforstyrrelser, som denne godt hjælp indføre sunde og ikke afhængige af personlige relationer. Dette bør kun overvejes, når det bruges sammen med individuel psykoterapi.

Tips & advarsler

  • Generelt, en person med en dependent personlighedsforstyrrelse vil have en lang række medicinske klager, for det meste psykosomatiske eller indbildte. Mens nogle af disse bekymringer kan være reel, er det vigtigt at skelne mellem virkelige og det indbildte før terapi kan begynde.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com