Næringsværdi af chokolade-dækket jordbær

07/24/2012 by admin

Næringsværdi af chokolade-dækket jordbær

Chokolade-dækket jordbær er lækre godbidder, der giver nogle ernæringsmæssige fordele, men de har også nogle ernæringsmæssige ulemper. Så længe du spiser dem i moderate mængder, vil de ikke give nogen sundhedsmæssige problemer. Den samlede ernæringsmæssige værdi af denne snack ændres afhængigt af slags chokolade, du bruger.

Jordbær

Jordbær er en god kilde til C-vitamin, fiber og mangan, og de indeholder også nogle kalium. Ernæringsmæssigt set, er de klart den bedre del af kombinationen af jordbær og chokolade. Friske, lokalt dyrkede jordbær har den sødeste smag og lyseste farve.

Mælk chokolade

Mælk chokolade kan være lækker, men du bør spise det i moderation. Mælk chokolade er højt indhold af mættet fedt. I virkeligheden, indeholder en kop 31 gram mættet fedt, der er 155 procent af den daglige anbefalede værdi. På den lyse side indeholder mælk chokolade anstændigt beløb af mineraler som kobber, mangan og fosfor.

Mørk chokolade

For at gøre de sundeste chokolade-dækket jordbær, bruge mørk chokolade. Mørk chokolade er stadig højt indhold af mættet fedt, selvom det indeholder en lidt mindre i forhold til mælkechokolade. Desuden, har undersøgelser vist at mørk chokolade kan hjælpe med at sænke blodtrykket. Mørk chokolade er også en god kilde af mangan, kobber, jern og magnesium.

Fordele

De vigtigste sundhedsmæssige fordele i chokolade-dækket jordbær kommer fra C-vitamin, fiber og mineraler, der er til stede i fødevaren. C-vitamin fungerer som en antioxidant, hjælper immunsystemet funktion og hjælper kroppen på mange andre måder. Kosten fiber er en af de vigtigste regulatorer af fordøjelsesenzymer sundhed, da det hjælper kroppen med at opretholde regelmæssig fordøjelsen. Næsten alle fødevarer indeholder mineraler, som støtte kroppen ved udførelse af mange grundlæggende funktioner. Det er nyttigt at vide, hvilke fødevarer er høj i visse mineraler, så du spiser en varieret kost.

Overvejelser

Du skal ikke spise chokolade-dækket jordbær hver dag fordi du sandsynligvis vil tage for meget mættet fedt. En strategi for at gøre "sundere" chokolade-dækket jordbær er at dyppe kun halvdelen af jordbær i chokolade i stedet for at dyppe hele jordbær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com