Honning kur mod sure opstød

08/13/2012 by admin

Acid reflux refererer til en tilstand, hvor syre fra maven tilbage i spiserøret og forårsager en betændelse. Det mest almindelige symptom på syre refluks er halsbrand og det plager én ud af 10 voksne i USA Selv om de mest almindelige behandling af syre refluks er narkotika, de kun undertrykke syrer og dermed er ikke den bedste løsning eller en langsigtet løsning. Naturmedicin som honning er anerkendt for at være blandt de bedste kur for lindre syre refluks.

Effekten af honning

Honning har været brugt som et naturligt middel mod en række lidelser i mange kulturer. For eksempel, i Indien lotus honning bruges til at behandle øjenlidelser, og i Sardinien honning fra jordbærtræ betragtes meget gavnligt for generelle sundhed. Honning har antimikrobielle egenskaber. Det angriber bakterier både osmotisk kraft og dets surhedsgrad. Det har også glucose stavbakterier, som er et enzym, der producerer hydrogenperoxid, når det katalyserer og dræber bakterier.

Honning fra forskellige kilder bruges til specifikke medicinske tilstande. Timianhonning anses for en generel antiseptiske, som også er til gavn for fordøjelsen. I Mellemamerika og Caribien, honning blandes med te og taget til lindring af øvre luftvejsproblemer. Rå økologisk honning betragtes meget effektiv for symptomer relateret til halsbrand, da det lindrer og beskytter spiserøret.

At behandle syre refluks, den anbefalede metode til brug at spise 1 tsk rå økologisk honning før hvert måltid. Honning kan også tages med et lille stykke frugt eller brød. Ingen væsker bør tages for mindst 20 minutter bagefter som dette kan fortyndes honning og reducere dets effektivitet. Tykkelsen af honningen frakker spiserøret og åbningen af maven og holder mere syre fra kommer op.

Den fælles årsag til syre refluks er skader eller svækkelse af væv kaldes den lavere esophageal sphincter. Dette er muskel klappen på maven, som er hovedansvarlig for indeholdende syrer og fødevarer i maven. Når denne klap er svækket begynder syrer at flygte og forårsage syre refluks. Brugen af honning stimulerer væv på lukkemusklen og hjælper det at regrow og dermed mindsker chancerne for syre refluks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com