Hvordan at slippe af steder efterladt af Acne

08/16/2012 by admin

Acne er frustrerende. Nogle gange efter beskæftiger sig med acne, selv, har du at gøre med de røde pletter og ar, det efterlader. Hvordan at slippe af steder efterladt af acne afhænger typer pletter eller ar, som du har. Hvis de røde mærker eller "blotchiness", er der nogle aktuelle behandlinger, der kan hjælpe.

Instruktioner

• * Tea tree olie til at slippe af med steder efterladt af acne *

Tea tree olie er ofte anvendes i acne ar produkter, der reducerer post-acne inflammation, som kan bidrage til nogen rødme, der er til stede. Du kan også bruge tea tree olie alene. Dog kan der for meget af en god ting. Andre ingredienser kan øge eller balance egenskaber af tea tree olie.

• * Lakrids ekstrakt til at lysere røde ar venstre af acne *

Lakrids ekstrakt indeholder glabridin, som har både anti-inflammatoriske og anti-rødme (rødme) egenskaber. Undersøgelser har vist at være effektive ved behandling af post-acne rødme, der er blevet forværret af UV-B lys.

• * Azelainsyre kan slippe af steder efterladt af acne *

Azelainsyre er en naturlig syre, der bruges til at bekæmpe post inflammatoriske hyperpigmentering, som disse steder efterladt af acne. Det er undertiden kombineret med glykolsyre hen til forøge dens virkninger. Fordi en overdreven anvendelse af glykolsyre kan øge post-acne rødme og endda beskadige din hud, skal du sørge for at rådføre sig med en professionel for den bedste behandlingsmulighed.

Tips & advarsler

  • Ligegyldigt hvilket acne scar produkt du vælger, være sikker på at starte langsomt. Brug kun en lille mængde af produktet, at "teste" det og se, hvordan din hud reagerer.
  • Være ikke fristet til at bruge mere end er rettet, som alt for meget af et produkt kan være irriterende eller endog giftige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com