Hvordan du kan diagnosticere testikel Torsion

08/01/2012 by admin

Hvordan til at diagnosticere testikel Torsion. Testikel torsion er en meget smertefuld tilstand forårsaget når sædstrengen snoninger, afskar blodforsyningen til testiklerne. Testikel torsion er en nødsituation, som kræver øjeblikkelig korrektion. I nogle tilfælde lægen er i stand til manuelt snoet ledningen, men en person lider af betingelsen generelt behov for kirurgi.

Instruktioner

• Gå straks til hospitalet, hvis du har mistanke om testikel torsion. Når sædstrengen snoninger testikel er kun reddes nemlig en spørgsmål i timer. Venter kun øger risikoen for ubodelig skade.

• Undersøge testiklerne for pludselig hævelse. Hurtig hævelse kan forekomme i en eller begge testikler. Testikel(med) kan være ophøjet og alt for smertefuldt at røre ved. Skade eller motion kan forårsage testikelkræft torsion, men nogle gange er der tilsyneladende uden grund.

• Rapport kvalme, opkastning, mavesmerter eller feber til din læge, så hun kan diagnosticere dig ordentligt. Hvis du ikke har disse symptomer, er det stadig vigtigt at søge øjeblikkelig lægehjælp. Hvis mere end 6 timer passere fra indsættende smerter, øger risikoen for nedsat sædproduktionen eller miste testikel stærkt.

• Diagnosticering testikel torsion kan indebære imaging, en urinanalyse og en blodtælling. Læger udføre normalt disse tests i skadestuen. Din læge vil ringe i en urolog hvis manuel korrektion er ikke mulig, og du har brug for kirurgi.

Tips & advarsler

  • Testikel torsion kan ske på alle alderstrin, selv til nyfødte, selv om det er mest udbredt blandt teenagere.
  • Generelt, smerter forårsaget af genital skade begynder at aftage inden for en time eller deromkring. Smerter og hævelse forbundet med testikel torsion aftager ikke.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com