HIPAA & tilladelse til frigivelse af oplysninger

05/04/2011 by admin

HIPAA & tilladelse til frigivelse af oplysninger

Health Insurance mobilitet og Accountability Act af 1996 (HIPAA) indeholder strenge standarder for udgivelsen af den enkeltes sundhedsoplysninger uden tilladelse. Denne handling var en vigtig milepæl i beskyttelsen af privatlivets af patienter.

Privacy regel

Reglerne for godkendelse af frigivelsen af patienternes sundhedsoplysninger kaldes privacy regel. Det var ikke en del af den oprindelige HIPAA lovgivning, men var resultatet af en regel foreslået af Department of Health and Human Services, og blev afsluttet den 28 December 2000.

Patient tilladelse

En sundhedspleje udbyder eller anden enhed underlagt reglen skal indhente en patients skriftlig tilladelse for enhver brug eller videregivelse af beskyttede helbredsoplysninger. Der er flere undtagelser til dette, herunder om oplysningerne er nødvendige for behandling.

Almindeligt sprog

Tilladelserne skal være specifikke og skrevet i almindeligt engelsk. De skal også anfører, til hvem oplysningerne bliver frigivet.

Betinget

En sundhedspleje udbyder eller anden enhed omfattet af reglen kan ikke generelt gøre behandling betinget af patienten underskrive en tilladelse.

Nødvendige minimum

Hvis en tilladelse er opnået, kan kun den mindste nødvendige mængde af beskyttede sundhedsoplysninger at udrette formålet oplyses.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com