Hvordan kan man øge progesteron under graviditet

05/16/2011 by admin

Progesteron er et hormon, spiller en vigtig rolle i reproduktion. Denne hormoner hjælper endometrie foring udvikle, så et befrugtet æg kan implantat. Kvinder, der har haft problemer med at opretholde en graviditet, fordi deres progesteron niveauet er for lavt, kan blive ordineret progesteron kosttilskud, mens de forsøger at blive gravide og i begyndelsen uger af graviditeten.

Instruktioner

• Har blodprøver køre for at måle din progesteron niveauet, når du bliver gravid. De fleste kvinder behøver ikke yderligere progesteron, men dem, der sandsynligvis har allerede taget kosttilskud før undfangelsen. Normale niveauer af hormonet køre fra 10 til 90 ng/ml (nanogram per milliliter) i løbet af første trimester, efter FertilityPlus.org (Se ressourcer).

• Bruge progesteron i form af vaginal suppositorier én eller to gange dagligt, som anvist af din læge. Mayo Clinic siger, at de fleste kvinder, der har brug for at øge deres progesteron niveauer i den tidlige graviditet er ordineret en dosis på mellem 25 og 100 mg dagligt, ifølge deres hormonniveauer (Se ressourcer).

• Indsæt progesteron stikpiller natten hvis det er muligt, for at undgå udsivning af medicinen. Bære en trusse liner for at beskytte dit undertøj fra lækager.

• Undlade at fordoble på doser af progesteron, hvis du har glemt at tage en. Springe den glemte én og fortsætte på din almindelige doseringsplan.

• Lade din læge vide, hvis du hvis du oplever nogen ubehagelige bivirkninger, herunder vaginal blødning, hævelse eller blødning på dit tandkød eller følelse svimmel og træt usædvanlig. Mange gravide kvinder føler sig træt i begyndelsen af graviditeten, men træthed ud over svimmelhed er ikke normalt.

• Gentag blodprøver nær slutningen af din første trimester af graviditeten. På dette tidspunkt, de fleste kvinder producerer nok progesteron på deres egen og kan ophøre med tilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com