Hvilke årsager Unresponsive anfald?

06/04/2011 by admin

Ifølge epilepsi Foundation er unresponsive anfald, ellers kendt som status epilepticus, langvarig eller seriel krampeanfald, der varer 30 minutter eller mere. Status epilepticus er betragtes som en medicinsk nødsituation.

Funktioner

Ifølge Emedicine skaber kemikalier i hjerneceller normalt en balance mellem magnetisering (stimulere handling) og hæmning (stop action).

Funktion

Når hæmning kemikalier ikke styre excitation kemikalier, skaber denne ubalance overdreven elektriske udladninger, der føre til anfald. Hvis denne ubalance er ekstreme, beslaglæggelse kan gå videre til status epilepticus.

Effekter

Afhængigt af antallet og placeringen af hjerneceller, der affyre ud af kontrol, kan en person have lokale symptomer, såsom trækninger på en arm, eller mere generelle symptomer, som en full-body anfald med bevidstløshed.

Risikofaktorer

Status epilepticus er mere almindelige hos børn i alderen 1 og voksne over 60. Hvis du stopper med at tage beslaglæggelse medicin, kan du gå ind i status epilepticus. Andre mulige årsager omfatter hovedtraume, slagtilfælde, lægemiddeltoksicitet og infektioner i centralnervesystemet.

Behandling

Læger bruger en kombination af lægemidler kendt som antikonvulsiva i en planlagt sekvens til at stoppe de overdrevne elektriske aktivitet. Personens reaktion på disse lægemidler hjælper med at identificere den underliggende årsag til unresponsive beslaglæggelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com