Hvordan man kan kombinere fødevarer for jern Absorption

04/19/2012 by admin

Hvordan man kan kombinere fødevarer for jern Absorption

Jern er nødvendig for at producere røde blodlegemer og opbygge stærke knogler og er et mineral afgørende betydning at bevare et godt helbred. Øge mængden af jern din krop absorberer kræver mere end blot øge dit indtag af jern, som visse fødevarer øge effektiviteten, hvor din krop absorberer jern. Jern hjælper form hæmoglobin og det at hæmoglobin at oxygen molekyler binder skal transporteres til cellerne i kroppen, således ved at absorbere tilstrækkelige mængder af jern du kan føle sig mere energisk.

Instruktioner

• Vær opmærksom på de fødevarer, du spiser i løbet af samme måltid som jern-rige fødevarer såsom kylling lever, berigede korn, sojabønner, linser, østers, oksekød eller jern kosttilskud.

• Prøv at omfatte fødevarer rige på vitamin C, som de indeholder også absorbic syre i det samme måltid som jern-rige fødevarer. C-vitamin-rige fødevarer arbejde med fødevarer, der indeholder jern for at hjælpe kroppen absorbere mere af jern. C-vitamin rige fødevarer omfatter guava, rød peberfrugt, Kiwifrugter, citrusfrugter, grøn peberfrugt, jordbær, cantaloupe, papaya og broccoli.

• Undgå fødevarer, der blokerer for jern absorption. Springe det sodavand, kaffe, te, alkohol, klid og soja protein.

Tips & advarsler

  • Vegetabilske kilder til jern er former for ikke-hæm jern og er sværere for kroppen at absorbere på deres egen så give omhyggelig opmærksomhed for at sikre, at de er kombineret med vitamin C eller en form for hæm jern, der er dyr baseret, dermed maksimere deres potentiale til at blive absorberet af kroppen.
  • Madlavning din mad i en støbejern gryde eller stegepande kan give en anden kilde til jern i din kost.
  • Hvis du er bekymret for din jern niveauer, have dem tjekket af en sundhedspleje udbyder, som lave niveauer af jern kan føre til anæmi.
  • Visse lægemidler, herunder antacida, medicin anvendes til behandling af mavesår og sure opstød medicin kan reducere mængden af jern absorberes i kroppen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com