Stress & angstsymptomer

05/23/2012 by admin

Nogen kan have stress og angst. I små doser, kan det være OK; dog kan for meget stress og angst være skadelige for dit helbred og forstyrre daglige liv. Stress er defineret som enhver situation eller tanke, der resulterer i frustration, vrede og angst, mens angst er en overvældende følelse af frygt eller angst. Når der er en uoverskuelig mængde af stress eller angst i dit liv, kan du udvikle hjertesygdomme, depression, overspisning, eller misbrug alkohol og narkotika.

Årsager

Mange ting kan forårsage stress og angst. Hvis du har for meget i gang hver dag og ikke har en afsætningsmulighed, er det muligt for for meget stress at opbygge. Også, de seneste begivenheder, såsom en død eller at miste dit job, kan øge sværhedsgraden af stress og angst. Desuden, kan en dårlig kost tillægge symptomerne. En mangel på vitamin B12 kan bidrage til stress og angst; overspisning kan også tilføje til allerede eksisterende stress.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer, der kan opstå fra angst er trækninger eller rysten af lemmer, muskelspændinger, hovedpine, sveden, mundtørhed, synkebesvær og abdominal stress. Mavesmerter kan være den eneste fysiske symptom du oplever, især blandt børn. Du kan finde, at du udviser kun ét symptom, eller en kombination af et par.

Ledsagende symptomer

Andre tegn på stress, der ledsager angst omfatter svimmelhed, hurtig eller uregelmæssig puls, hurtig vejrtrækning, diarré, hyppig grund til at tisse, træthed, irritabilitet og tabet af dit temperament, sovende vanskeligheder og mareridt, nedsat koncentration og seksuelle problemer. Da disse er yderligere symptomer for stress og angst, kunne de betyde et større niveau af angst, der skal løses.

Angstlidelser

Angst, der griber ind i dit daglige liv til det niveau, hvor du er i stand til at fungere normalt, er klassificeret i forskellige kategorier. Disse er generaliseret angst, specifikke fobier, obsessiv-kompulsiv lidelser og sociale fobier. Efter en traumatisk begivenhed, såsom et seksuelt overgreb eller kamp-relaterede erfaring, kan du udvikle post-traumatisk stress disorder (PTSD). Patienter med PTSD oplever svær angstsymptomer.

Narkotika bivirkninger og udbetalinger

Nogle stoffer kan føre til angstsymptomer som enten en bivirkning eller under tilbagetrækning. De stoffer, der kan producere disse symptomer omfatter ADHD medicin, alkohol, amfetamin, bronkodilatatorer, koffein, kokain, kold retsmidler, dekongestanter, kost piller, nikotin, skjoldbruskkirtel medicin og tricykliske antidepressiva. Hvis bivirkninger eller hævninger blive forstyrrende, se en læge, og diskutere din medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com