Mental sundhed & stofmisbrug

05/03/2012 by admin

Mental sundhed & stofmisbrug

Ifølge University of California Davis, også har så mange som 50 procent af de psykisk syge befolkning et stofmisbrug problem. I mange tilfælde slå dem med psykiske sygdomme til medicin som en vej til selv-medicinerer i stedet for søger professionel hjælp. Stofmisbrug komplicerer næsten ethvert aspekt af pleje for personer med psykiske problemer.

Stofmisbrug defineret

Kokain, heroin, alkohol, piller og marihuana er nogle narkotika i en lang liste, som enkeltpersoner kan bruge og misbrug. Stofmisbrug, er ifølge American Psychological Association, karakteriseret ved tilbagevendende stof brug resulterer i manglende evne til at opfylde store forpligtelser på arbejde, skole eller hjem, ved hjælp af i situationer, hvor det er fysisk farlige, har løbende stof-relaterede juridiske problemer og fortsat brug trods vedvarende eller tilbagevendende sociale problemer forværres af stoffets virkninger.

Mental sundhed og sygdom defineret

Ifølge American Medical Association er psykisk sygdom et ord, der beskriver alle psykiatriske lidelser. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til, bipolar lidelse, depression, skizofreni og narcissisme. Psykisk sygdom normalt opstår som en biokemisk forstyrrelse eller kan være relateret til opvækstvilkår og personlighed. Medicin og rådgivning kan være metoder, der anvendes som behandlingsmuligheder.

Stof misbrug behandlinger

Typisk kan dem med et narkotikaproblem, søger hjælp henvende sig til et rehabiliteringscenter, afgiftning center, en 12-trins program eller endda overgangsbestemmelser levende. Store hospitaler kan også give programmer, såvel som social service agenturer. Ifølge American Medical Association, kan mindre skadelige stoffer gives, samt behandling af abstinenssymptomer.

Psykiske behandlinger

Mentale sundhedsproblemer er ofte behandlet med medicin, terapi og psykiatere. Lejlighedsvis, kan dem med ekstreme symptomer skal placeres i mentale institutioner. Det kan være meget vanskelige at behandle nogle psykiske sygdomme, i hvilket tilfælde placering i institutionerne kan blive permanent.

Psykisk sygdom og misbrug behandling

Ifølge dobbelt diagnose, adfærdsmæssige videnskaber, er diagnosen vanskeligt, fordi det tager tid at optrævle de interagerende virkninger af misbrug og psykisk sygdom. På grund af dette, kan behandling også være vanskeligt. En muligvis narkotikabehandling over psykisk sygdom behandling, men begge er problemer, der skal løses. En nuværende problem er, at mental sundhedstjenester ikke er godt forberedt til at håndtere patienter, der har begge trængsler. Det er muligt for begge spørgsmål skal behandles, og et motto at leve efter, er en dag ad gangen, som gælder for begge spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com