Sundhedsrisici fra mobiltelefon tårne

04/28/2012 by admin

Sundhedsrisici fra mobiltelefon tårne

Mobiltelefon eller mobiltelefon, tårne give mobiltelefon og selv internettet modtagelse som mange celle telefon selskaber switch til at give begge tjenester via deres netværk. Mange mennesker spørger imidlertid mig selv, om fordelene ved disse tårne give opvejes af negative virkninger på menneskers sundhed (eller om rapporter om potentielle farer er blæst ud af proportioner).

Radio Frequency

Mobiltelefoner, bærbare computere og andre enheder, der bruger en mobil signal funktion af Radio Frequency (RF) signaler, som er den samme type af signaler, der kommer ind i din bilradio. RF stråling udgange er langt højere på eller i nærheden af mobile tårne. Det er den koncentrerede eksponering for stråling i nærheden af disse tårne, holder center fase i debatten.

Effekter

RF stråling har to store virkninger på den menneskelige krop. En er en termisk effekt, som direkte opvarmer celler i kroppen. Denne skade, som er beslægtet med hvad der ville ske hvis du blev sat i en mikroovn, kan ændre sammensætningen af cellerne og endda liquefy dem. Non-termiske effekter, som personer, der ikke er rigtigt op mod disse tårne beskæftige sig med, ikke varme celler. Dog, ikke-termiske stråling kan forårsage andre potentielle problemer.

Symptomer

Der er en bred vifte af symptomer, der er blevet tilskrevet udsættelse for RF stråling fra mobiltelefontårne. Hovedpine og generel muskelsmerter, sammen med følsomhed over for lysstyrke og endda kvalme er nogle af de nederste ende symptomer. Mere farlige symptomer omfatter udviklingen af kræft, grå stær og andre alvorlige og negative ændringer i strukturen af celler i kroppen.

Eksponeringstiden

Tidspunktet for eksponering er en del af det pågældende spørgsmål. Kortvarig udsættelse for RF stråling har milde bivirkninger, der sjældent går over ubehag og lejlighedsvis fysiske smerter. Langvarig eksponering for stråling, RF har imidlertid potentielle konsekvenser, der ikke har været tilstrækkeligt målt endnu fordi den udbredte brug af teknologien er så relativt ny.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com