Hvordan virker Kinerase arbejde?

05/06/2012 by admin

Hvad er den aktive ingrediens i Kinerase?

Den primære ingrediens i Valeant produkt Kinerase er kinetin. Kinetin er en plante hormon, som øger opdelingen af celler. Kinetin virker i plantecellerne til at forårsage division, så længe et andet hormon, kaldet auxin, er også til stede. Det blev oprindeligt isoleret fra DNA af sild sperm. Det kaldes kinetin på grund af dens evne til at forbedre eller indlede celledeling. I planter, det er ofte bruges til at hjælpe med sårheling eller til at fremme dannelsen af nye anlæg skyder.

Hvordan virker kinetin?

Kinetin var oprindeligt menes at være en tilfældig at finde fra analysen af celler og forekommer ikke naturligt. Senere blev det fundet at være til stede i alle celler og at have en særskilt biologiske rolle. Kinetin er fundet for at være til stede i næsten alle former for liv som reaktion på et stof kaldet furfural DNA. Furfural er lavet af DNA-skader, og det menes, at kinetin arbejder på at reparere skaderne ved at konvertere furfural til N6-Furfuryladenine, som ikke er skadelige for cellen. Som et resultat, er kinetin blevet en af de mest udbredte stoffer for opbremsning og vende aldringsprocessen i huden celler og andre systemer.

Hvad kan Kinerase gøre?

En af de vigtigste årsager til hudens ældning er DNA-skader. Mens den overflade hud celler erstattes konstant, skader lag af celler nedenunder at skabe disse nye kan hudceller forårsage symptomer på ældning. Som et resultat, disse celler enten dag eller har ændret produktion af visse kritiske forbindelser. Dette kan manifestere sig i linjerne eller i huden, der synes at være ældre og beskadiget. Mens fugtighedscreme kan bidrage til at modvirke nogle af disse effekter, er den bedste måde til at bremse symptomerne på hudens ældning at hjælpe med at reparere og forhindre DNA-skader, der kan forårsage det. Produkter, der anvender kinetin, herunder Kinerase, kan hjælpe med dette.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com