Bipolar symptomer hos teenagere

04/22/2012 by admin

Der er fælles symptomer på bipolar lidelse, men de påvirker hver teen forskelligt. Bipolar lidelse er en stemning uorden og en psykisk sygdom. Symptomerne interferere med hver en del af en teenagers liv. Ekstreme humørsvingninger fra højder til nedture er karakteristika ved denne lidelse.

Mani

I en manisk episode, en teenager føles euforisk, har højt selvværd og føler, han kan udrette noget. Han kan også have mere energi og være mere tilbøjelige til hensynsløs adfærd, såsom at køre hurtigt eller eksperimentere med narkotika eller alkohol.

Depression

Med depression føler en teenager håbløs og værdiløse. Hun er vred, sover og spiser for meget eller for lidt, og kan have tanker om ender sit liv.

Hypomania

Hypomani er et symptom på bipolar 2, en mindre alvorlig stemning lidelse, der ikke har de ekstreme højder af mani. En teenager kan føle optimistisk, men han er stadig i stand til at fungere som sædvanlig.

Blandede episoder

Med nogle teenagere har de symptomer på mani eller hypomani og depression samtidig. I denne periode føles en teen energisk, men også håbløst og irriteret.

Rapid cykling

I hurtig svingende eller cykling veksler en teenager hurtigt fra maniske symptomer til depressive symptomer og tilbage igen. Hver fase kan vare et par timer eller en til to dage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com