Er der en Dental Plan for Medicare patienter?

09/17/2011 by admin

Er der en Dental Plan for Medicare patienter?

Medicare er et føderalt program, der giver sygesikring for ældre og handicappede. Medicare dækker mange komponenter af sundhedspleje, herunder indlæggelse hospitalsbehandling, ambulant lægebehandling og recepter lægemidler. Men der er nogle ting, Medicare ikke dækker.

Del A og B

Medicare del A dækker døgnbehandlingscentre pleje og delB omfatter ambulant behandling. De dækker kun tandpleje når at pleje er en integrerende del af en anden overdækket behandling. For eksempel, hvis en patient har en brækket kæbe, der skal repareres, og at reparation indebærer nogle tandarbejde, vil det være dækket. Hvis tænderne skal udvindes, således at strålebehandlinger kan stilles til kæben, der vil blive dækket.

Rutinemæssig tandpleje

Medicare del A og B dækker ikke rutinemæssig tandpleje som rengøring, x-stråler eller fyldninger. De dækker ikke ting som rodkanaler, kroner eller gebis.

Del C

Medicare del C består af en række Medicare fordel planer at Medicare modtagere kan vælge at tilmelde op til i stedet for del A og B. De tilgængelige planer varierer fra stat til stat, men nogle omfatter dental dækning.

AARP Delta Dental planer

The American Association for pensionerede personer (AARP) tilbyder to forskellige dental planer for personer over 50 år. Omkostningerne ved disse planer, der tilbydes gennem Delta Dental Insurance Company, varierer lidt fra stat til stat. Medicare modtagere over 50 år kan melde sig, hvis de kan lide.

TRICARE pensionist Dental Program

Tricare pensionist Dental Program er tilgængelig til pensioneret militære mænd og kvinder, herunder dem, der modtager Medicare. Premium varierer fra sted til sted.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com