Er der fordele ved Catuaba Bark?

09/25/2011 by admin

Catuaba er et lille træ, der har gule og orange blomster, som kan findes i det nordlige Brasilien. Ud over at tygge bark fra træet catuaba under deres jagtture i Amazonas, har Tupi indianerne brugt catuaba bark i år til at afhjælpe psykiske og fysiske træthed og sløvhed. Nedenfor er væsentlige på de positive aspekter ved denne bark.

Naturlige elskovsmiddel

Catuaba bark fungerer som en naturlige elskovsmiddel. Barken forbedrer en mandlige reproduktive system. Selvom urten bruges primært til at forbedre erektion hos mænd, indeholder catuaba libido-forbedre elementer for både mænd og kvinder. Specifikt, hjælper det funktionen kønsdelene mere effektivt.

Fremmer heling

Catuaba bark forhindrer enkeltpersoner fra følelse ophidset, og hjælper med glemsomhed og demens. Folk, der har taget denne urt, har hævdet at føle sig mere afslappet og energisk. Catuaba også fungerer som et nydelsesmiddel i nervesystemet, og hjælper med depression. Urten lindrer nervesmerter, og hjælper med søvnløshed.

Ikke-giftige egenskaber

Andre fordele ved catuaba bark er dets ikke-giftige egenskaber, såsom aromatiske olier, tanniner og alkaloider. Urten kan tages som kapsler med doser på 500 til 1000 mg. Du kan få barken i tinktur eller pulver form. Catuaba producerer ingen bivirkninger på grund af dens ikke-giftige elementer.

Antibakterielle stof

Forskere i Japan har konstateret, at catuaba bark indeholder antibakterielle stof. I deres studier fik mus høje doser af E. Coli og infektion og catuaba. Catuaba bark beskyttet mus fra bakterier.

Antiviralt stof

Forskere i Japan har også konstateret, at catuaba indeholder antiviralt stof. Undersøgelser har vist, at urten kan bekæmpe HIV-virus. Forskere fodret mus catuaba og sprøjtes dem med HIV-virus. Resultaterne viser, at catuaba bark beskyttet hvide blodlegemer af mus fra absorberende virus. Flere undersøgelser er dog stadig gennemføres til om catuaba er en effektiv behandling for HIV-virus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com