Efteruddannelse for prænatal massører

10/09/2011 by admin

Behandlere omfavner kunst af karrosseri til gravide kvinder. Certificeret prænatal massage terapeuter kan hjælpe patienter slap af, lindre angst, adresse hævelse og fælles graviditet gener såsom ryg smerter samt forbedre arbejdskraft og spædbørns sundhed. Prænatale massage adskiller sig dog væsentligt fra traditionel massage. Fortsatte uddannelse er den bedste måde for terapeuter at sikre sikkerheden for deres klienter og giver up-to-date massage fordele til gravide kvinder.

Færdigheder

De fleste faciliteter, der tilbyder prænatal massage kurser for fortsat uddannelse sted vægt på afstivningsmateriel positioner, teknikker og metoder til at tage med gravide klienter. Andre medvirkende lektioner inkluderer giver fuld kropsmassage for gravide kvinder og følelsesmæssige forandringer, der opstår hos gravide kvinder. Massage kan bruges til at hjælpe med smerter under fødslen. Praktikere, der arbejder med gravide kvinder skal være opmærksomme på de følelsesmæssige ændringer, som kvinder gennemgår under graviditet og har brug at vise både respekt og forsigtighed, når at give massage. Ømhed og ømme punkter er tilbøjelige til at være til stede, især hos kvinder i den senere del af deres graviditeter.

Certificering

Alle massage terapeuter skal være godkendt efter staten standarder. Selv om disse retningslinjer varierer fra stat til stat, kræver de fleste mindst 500 timers uddannelse og certificering gennem en akkrediteret program. Der er ingen lov der kræver massører til at opsøge særlig licens til at praktisere på gravide kvinder. Det anbefales dog at hver praktiserende læge, der planlægger at se gravid klienter har en form for uddannelse.Prænatale massage certificering, et certifikat, der kan opnås efter at have afsluttet en fortsat uddannelse kursus i prænatal massage på et akkrediteret skole, er et aktiv for enhver praktiserende læge søger at specialisere sig i dette felt. En kvinde søger ud af denne form for terapi vil føle dig bedre at kende hendes massør er blevet certificeret til at udføre prænatal massage.

Fortsatte uddannelse

Alle licens massage terapeuter er forpligtet til at forny deres licenser hvert fjerde år. Der er to måder at opnå dette: enten generobre tilstand eksamen eller opsøge fortsatte uddannelse og log i 200 timer af massage inden for 4-årig periode.Terapeuter skal udføre 50 timers fortsatte uddannelse hvert 4 år for at udnytte fortsatte uddannelse som en metode af licensfornyelse. Prænatale massage klasser og kurser tilbyder en fremragende mulighed for behandlere at opnå prænatal færdigheder og fortsætte deres uddannelse, der er nødvendige for licens og forsikring. De fleste prænatal certificering kurser tilbyder 16 til 18 kredit timer eller 2 til 3 kredit timer pr. klasse. Praktiserende læger søger specialiseret uddannelse kan få så mange som 32 kredit timer til brug mod deres fortsatte uddannelse gennem børne- og barsel massage kurser designet til at tilbyde mere grundig uddannelse. Disse klasser er mere dybtgående og har et større fokus på massage, fordi smertebehandling hjælpemidler under arbejdskraft samt rollen som massage i de postpartum stadier af graviditeten. Nogle klasser kan findes online samt gennem forskellige massage skoler.

Priser og vederlag

Klasser for prænatal massage fortsatte uddannelser varierer. Mest spænder mellem $100 og $600 og kan gennemføres enten på et seminar, der varer et par dage, i et klasseværelse, som kan spænde over 6 til 8 uger, eller i hjemmet, afsluttet i den studerendes tempo. Det anbefales stærkt at indsende naturligvis certificering for videreuddannelse, så snart kurset er gennemført for at sikre ordentlig kredit.

Ressourcer

Skoler og massage-programmer er akkrediteret gennem Kommissionen den Massage terapi akkreditering, COMTA. COMTA har en omfattende liste over godkendte programmer på listen af staten. Hjemmesiden tilbyder også flere formularer og dokumenter, der skal bidrage til fortsat uddannelse, CE, kredit. De definere vilkår og retningslinjer for at finde muligheder for CE. COMTA tilbyder også information om finansiel støtte til forskellige programmer under gratis program til føderal studerende støtte, FAFSA og links til nyttige websteder såsom Føderation af statslige Massage terapi bord, staten licens undersøgelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com