Foods at undgå med galdeblæren angreb

06/22/2012 by admin

Foods at undgå med galdeblæren angreb

Galdeblæren er en lille pære-formet orgel, der gemmer galde i leveren. Ifølge Mayo Clinic sætter en høj-fedt kost en person i risiko for at udvikle galdesten. Galdesten er aflejringer af hærdet kolesterol i galdeblæren. Galdeblæren angreb opstår, når disse galdesten forårsage blokeringer. Fed eller krydret fødevarer ofte udløser galdeblæren angreb og bør undgås.

Mayonnaise

Mayonnaise er lavet af æg, salt, fede olier og andre krydderier. Dette krydderi er høj i fedt. Undgå mayonnaise helt. I stedet Vælg sundere alternativer såsom almindelig sennep eller økologisk ketchup. Undgå sennep, der er lavet med krydderier og peber.

Fatty kød

Fede udskæringer af oksekød, svinekød og endda kylling kan bringe på en galdeblære attack. Hvis du kan lide kød, Vælg magert udskæringer af kylling, kalkun eller fisk. Svinekød er høj i fedt, så dette er den værste type af kød du kan spise. Oksekød har også et højt fedtindhold, så undgå oksekød, medmindre det er et meget magert snit. Afskære overskydende fedt og spise små portioner ad gangen, hvis du skal spise kød. Undgå at sætte for mange krydderier på dit kød, fordi krydderier som cayenne peber kan udløse et anfald.

High-fat snacks

Snack fødevarer såsom kartoffel-chips, majs chips, kager, kager og peanut skørt er høj i fedt. Undgå alle high-fat snacks og stegt mad. Sund alternativ snacks omfatter apple chips, banan chips, datoer og andre tørrede frugter og frisk frugt.

Ice Cream

Is er en dessert, højt fedtindhold og bør undgås. Sunde alternativer til is omfatter fedtfattig frossen yoghurt og fedtfattig frossen frugt barer.

Red Hot Chili Peppers

Red hot chili peppers er en krydret mad, der tilsættes ofte til mexicanske retter. Undgå at spise red hot chili peppers eller fødevarer, der har disse peber tilføjet i. Hvis du kan lide peberfrugter, vælge bland peber som grøn eller gul peberfrugt. Peberfrugt er flavorful Tilføjelser til salater og andre retter, men de er ikke krydret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com