Hvordan til at trykke for vægttab

06/10/2013 by admin

Hvordan til at trykke for vægttab

Stepdanser ses ofte som en dans kunstform. Når gøres ordentligt, kan stepdanser imidlertid også være en pålidelig metode til vægttab. Tapping giver dig en hjerte-kar-workout mens toning af muskler i kroppen. Stepdanser kan brænde ca 315 kalorier på en time. For optimale resultater, kombinere korrekt ernæring sammen med en regelmæssig tap tidsplan for mindst tre til fire gange om ugen for ikke mindre end 20 minutter pr workout. Højere workout frekvens øger vægttab.

Instruktioner

• Tilmeld dig en tap klasse. Gå til en nybegynders klasse, hvis dette er din første gang aflytning og overgangen til en mere udfordrende klasse, hvis du har erfaring. Hvis du foretrækker det, købe en tap instruktions video før lommepenge på en klasse. Lær de grundlæggende trin inden de kommer ind en begyndelsen klasse, så du ikke bruger de første par klasser bare forsøger at holde med instruktøren.

• Blive motiveret. Øvelse bliver ofte banalt, når du laver den samme rutine for en længere periode. Blande det op og invitere venner til at slutte sig til dig for klassen. Praksis skridt derhjemme, hvis du føler du bagud i klassen. For at maksimere vægttab, bruge mindre tid på at lære de grundlæggende principper og flere gang aflytning. Hvis du bruger en instruktions video i stedet for en klasse, rulle tilbage stuen tæppe og invitere dine venner over til hanen sessioner.

• Se din kost. Stepdanser giver en hjerte-kar-træning, så du ønsker at holde din energi niveau. Undgå tunge fødevarer før dans som kager og pasta. Behandle stepdanser som enhver anden træning. Spis ikke mindst 30 minutter før du starter din klasse eller video. Drik masser af vand efter klassen for at genopfylde din krop.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge før du begynder enhver kost og motion program.
  • Oprette specifikke mål og kortlægge dine fremskridt.
  • Hvis du føler nogen smerte i anklen eller ethvert andet område, se din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com