Naturlige anti-depressiva & anti-angst retsmidler

10/30/2010 by admin

Depression kommer i mange former. Vi alle har gange i vores liv, når vi står over for depression, og lære naturlige måder at håndtere disse følelser af angst og sorg kan hjælpe måle hvor alvorligt problemet er. Mild til moderat depression kan undertiden blive hjulpet med naturmedicin. Hvis følelser af depression og angst fortsætter efter brug af disse naturlige løsninger, anbefales at se en mental sundhedsprofessionel kraftigt for at få yderligere hjælp.

B-vitaminer

For naturlige angst og depression relief, tage en ekstra B-kompleks vitamin supplement sammen med din normale multivitamin. B-vitaminer er knyttet til afstresning, og de hjælpe kroppen i balance mellem neurologiske og følelsesmæssige sundhed. Det anbefales til også at tage en ekstra vitamin C supplement som dette hjælper med at nedbryde B-vitaminerne mere effektivt.

St. John's Wart

St. John's Wart er en urte behandling for mild til moderat depression. Denne urt, almindeligvis anses for en ukrudtsplante i Amerika, har en lignende effekt på neurotransmittere i hjernen som læge ordineret anti-depressiva. Hvis du er en kvinde, har der været rapporter om St. John's Wart effektuering prævention medicin.

Omega 3 fedtsyrer

Omega 3 fedtsyrer angribe depression fra en anden vinkel. Dette er mest effektiv i unipolær eller store depression i stedet for bipolar sygdom. Omega 3, findes i fødevarer som fisk og hørfrø, øge mængden af handling i serotonin og dopamin veje i hjernen til at bistå med at stabilisere mental sundhed.

Motion

Motion frigiver endorfiner for at forbedre din aktuelle psykiske tilstand, lindrer angst og forbedrer søvnmønster. Motion, sammen med andre naturlige behandlinger for depression, kan hjælpe med at kontrollere og stabilisere dit humør og temperament ved at reducere stress.

Kost

Raffinerede og forarbejdede fødevarer er en fjende af depression. De formindske cirkulation og blodgennemstrømning, og skabe en dovne og sløv disposition. En cheeseburger eller udsnit af pizza og næ er fint, men hvis du lider af depression, er det klogt at styre fri af usunde fødevarer. Frisk frugt og grønne bladgrøntsager er rig på antioxidanter og bidrage til at holde cellerne sunde.

Aromaterapi

Aromaterapi er brugt til at hjælpe lette milde angst og depression ved at ændre din mentale tilstand med duft af æteriske olier. En populær æteriske olie er at starte med lavendel. Denne populære olie bruges i aromaterapi til at slappe af krop og sind ved at øge alfabølger i hjernen.

Lysterapi

Seasonal affective disorder (SAD) refererer til mennesker, der bliver deprimerede i vintermånederne. Åndenød i dage og køligere vejr kan efterlade nogle mennesker med blues. Hvis du oplever SAD, Reader's Digest bog, anbefaler "Stor sundhed tips & Handy Tips" lysterapi. Udgifter mellem 30 minutter og 2 timer kan om dagen under lys af 2.500 til 10.000 lux lindre depression forårsaget af SAD i så lidt som 3 dage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com