Hvad er Passiflora?

06/22/2013 by admin

Hvad er Passiflora?

Passiflora er slægt af passionflower sorter, en hårdfør klatring vinstokke, der er hjemmehørende i Amazonas-regnskoven. Passiflora blomstrer er exotically smukke---lilla, blå eller pink Centre omgivet af fed, hvide kronblade. Dens blomster blomstre fra April til September. Passiflora producerer også spiselige frugter, der er sød og lækker---hvis du har en sort, der er frugt-producerende og bor i det rette klima for dem at form frugt.

Identifikation

Passiflora tilhører familien Passifloraceae, Passiflora slægten. De mest almindelige og populære arter er edulis og incarnata. Det er almindeligt kendt under flere navne, såsom maracuja, carifelek, passionflower, maypop passionflower, maypop, zahril aalaam, abrikos vin og saa't gulu. Passiflora sorter fik navnet Passionflower af kristne missionærer fra Spanien, på grund af ligheden af dens blomster til korsfæstelse historie.

Funktioner

Dens slyngtråde hjælpe Passifloras urteagtige vin til at klatre og vokse til 25 fod i længden. Dens blomster kan måle til 3 inches i diameter. Der er mere end 200 arter af Passiflora, og stængel, blade og blomster af Passiflora er dele bruges nogle gange til plante medicin.

Geografi

Passiflora vokser i hele Sydamerika, herunder Amazon, samt i mange dele af Nordamerika. Den vokser i mange stater, herunder regioner fra Delaware til Missouri og Texas til Florida. Den trives i sol og halvskygge og i rige, fugtig jord, der har en lav-salt indhold. Passiflora kan findes i mange områder, herunder savanner, enge, flodbredder og vandløb nær skove, enge, græsgange og sletterne.

Historie

Passiflora blev brugt af indianerne i århundreder, der brygges en te fra bladene til søvnløshed og at berolige nerverne. De brugte sin rod i forberedelserne til betændelse, nedskæringer, blå mærker, øre problemer og hudproblemer.

Naturmedicin

Som en naturlig medicin, Passiflora bruges til at mindske angst og reducere spasmer, smerte og depression, og det beroliger nerver. Det kan bruges som et beroligende middel og en beroligende. Det kan også dræbe bakterier, øge libido, befri kroppen af orme og har en effekt på sænke blodtrykket.Passiflora er blevet betragtet som sikkert af FDA, og lægemiddelinteraktioner og bivirkninger har ikke været forbundet med at tage Passiflora. Men være sikker på du bruger kun Passiflora incarnata eller edulis er du ønsker at gøre en te, til at hjælpe slappe af dig---andre sorter muligvis har giftige stoffer i dem. For at være på den sikre side, altid simre blade i mindst 10 minutter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com