Vægt krav til barn sikkerhed pladser

06/19/2013 by admin

Vægt krav til barn sikkerhed pladser

At holde dine børn sikkert når kørsel starter med sikkerhedsseler og ordentlig autostol til et barns vægt. Juridiske retningslinjer varierer fra stat til sæde vægt sikkerhedskrav. I alle tilfælde kontrollere barn sikkerhed sæde producentens dokumentation, din bilproducent retningslinjer og din statslige love for at bekræfte du bruger rette sikkerhed sæde til dit barn.

Bagudvendt barnesæder

Uanset deres alder, bør spædbørn ride bagudvendende, indtil de er mindst 20 lbs. De fleste bagudvendt barnesæder er sikkert for børn tungere end 20 lbs. så godt, og du bør tage i betragtning dit barns alder og højde ved at vælge sikkerhed sæde.

Fremadvendte autostole

I almindelighed, skal børn være over 20 lbs. før de sidder i en fremadvendte sikkerhed sæde. De kan generelt sidder sikkert i en standard bil sæde indtil de er 40 lbs. og ofte på tungere vægte samt. Overveje barnets alder og højde samt, når du vælger den rette sikkerhed sæde.

Booster sæder

Efter 40 lbs., kan de fleste børn gå til booster sæder, med eller uden indbygget rygge. I almindelighed, kan børn så tungt som 80 lbs. sikkert sidde i booster sæder. Et barns temperament og højden er også vigtige faktorer i at vælge den rette plads. Et barn skal være høj nok til at bruge en voksen sikkerhedssele, hvis du vælger en selepude uden en tilbage. Booster siddepladser med ryglaen kan være nyttige for børn med en tendens til at forsøge at flytte rundt, mens bilen er i bevægelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com