Om brug af fiskeolie til behandling af Crohns sygdom

11/01/2010 by admin

Om brug af fiskeolie til behandling af Crohns sygdom

Crohns syndrom er en inflammatorisk sygdom. Blandt dens andre sundhedsmæssige fordele indeholder fiskeolie omega 3 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer er en anti-inflammatorisk. Ved hjælp af fisk menes olie regelmæssigt at hjælpe med at forebygge og lindre betændelse. Kontrollere betændelse er vigtige for forebyggelse og behandling af Crohns sygdomssymptomer.

Crohns syndrom

Crohns syndrom er en kronisk tilstand, der forårsager betændelse i mave-tarmkanalen. Denne betingelse kan påvirke ethvert område af mave-tarmkanalen fra munden til din anus. Crohns syndrom påvirker almindeligvis den nederste del af din tyndtarmen. Inflammation forårsager din tarm til at svulme. Crohns kan være vanskeligt at diagnosen, fordi symptomerne ligner andre tarm lidelser som irritabel tyktarm og colitis ulcerosa. Crohns påvirker mænd og kvinder lige i alle aldre.

Symptomer

Almindelige symptomer på Crohns syndrom omfatter mavesmerter, diarré, rektal blødning, vægttab, gigt, hudproblemer og feber. Disse symptomer vises og forværre som betændelse årsag tarmen til at svulme. Hævelsen kan forårsage varig skade på tarmen, hvis de ikke behandles. Symptomerne kan kontrolleres med behandling og normalt får bedre, når betændelse dør.

Behandlinger

Crohns syndrom behandles med medicin, kosttilskud, kirurgi eller en kombination af disse muligheder. Målet med behandlingen er at kontrollere betændelse for at undgå hævelse af tarmen. Der er ingen kur for Crohns syndrom. Behandling kan begrænse antallet gange om året du opleve en gentagelse af symptomer.

Fiskeolie

Fiskeolie indeholder omega 3 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer er ikke produceret af din krop. Du kan få omega 3 fedtsyrer fra fiskeolie kosttilskud eller spise laks, tun, hellefisk, makrel, sø ørred, sild og sardiner. Omega 3 fedtsyrer i fiskeolie er en anti-inflammatorisk. Indtager fiskeolie mindst to gange om ugen kan hjælpe med at lindre betændelse i Crohns syndrom. Når inflammation er lindret skal symptomerne afhjælpes. At forebygge betændelse kan forhindre symptomerne fra tilbagevendende. Fiskeolie er også knyttet til forebyggelse og behandling af andre inflammatoriske sygdomme, som irritabel skål syndrom, arthritis og astma.

Overvejelser

Diskutere med din læge din beslutning om at medtage fiskeolie i din kost. Vælg en dosis af fiskeolie, der er relevante for din vægt og højde og sygehistorie. Når du beslutter dig at inkludere fiskeolie i du kost, få olien fra både kosttilskud og naturlige kilder. Spise fisk to gange om ugen og tager dine kosttilskud ifølge din personlige regime.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com