Hvordan man kan sætte kroppen tilbage i Balance

11/17/2010 by admin

Vi alle har så mange krav i vores dagligdag, at det er nemt at lade egenomsorg falde af i svinget. Vi spiser på flugt, short-change os selv på søvn og bukke under for stress, indtil før vi ved af det, vores kroppe er ude af balance. Vores organer funktion under en delikat system kaldet homøostase, og hvert organ arbejder med og påvirker den anden. Når systemet er ude af balance fører det til problemer som forstoppelse, søvnløshed, fordøjelsesbesvær, sygdom, træthed og selv depression.

Instruktioner

• Få hydreret. Vand spiller en stor rolle i metaboliske processer og hjælper flush affald ud af kroppen. Hydrering krav varierer efter person, men det bedste sporvidde er farven på urinen. Urinen bør i et ordentligt hydreret person, lysegul. Hvis urinen er mørk gul eller guld, er det tid til at drikke mere vand. Den nemmeste måde at øge vandindtag er at have mindst en 16 oz. glas vand med hvert måltid. For en person, der spiser tre måltider om dagen, tilføjer der op til 48 ounce af vand en dag.

• Få de rigtige fødevarer. Når kosten er ude af balance, følger kroppen. Mange mennesker er afhængige af bekvemmelighed fødevarer, som ofte er høj i kalorier, fedt, natrium og sukker. Disse fødevarer også en tendens til at være meget lav i fiber og mangler i mange vigtige næringsstoffer. For at få kroppen tilbage i balance, langsomt indarbejde friske frugter og grøntsager og fuldkorn i kosten. Spise ud sjældnere og udveksle fedtrig burgere for slankere proteiner. Selv noget så simpelt som pakning en sund frokost kan gøre underværker for at få kroppen tilbage på sporet. USDA Food Guide Pyramid er en stor ressource for planlægning sunde måltider.

• Få nok søvn. Søvn er afgørende nedetid, når kroppen og hjernen begge rense huset. Ikke får nok søvn forstyrrer kroppens evne til at reparere sig selv og kan selv påvirke immunforsvaret. At få tilstrækkelig søvn også hjælper med vægtkontrol---en 2004 undersøgelse foretaget af University of Chicago viste et direkte link mellem søvnmangel og fedme.

• Få motion. Kroppen elsker at flytte. Resterende stillesiddende forsinker stofskifte og bremser blod og lymfe cirkulation. Blodet og lymfeknuder cirkulere både næringsstoffer og affald. Motion holder begge systemer flyder og sikre korrekt ernæring på cellulært niveau og effektiv fjernelse af affald. Som en bonus, motion forbedrer søvn og hjælper med vægtkontrol.

• Få en massage. Muskler udvikle ubalancer og funktionssvigt fra overforbrug, misbrug og mangel på brug. At få en massage kan gendanne muskel balance ved at slække de over-stramme muskler og frigive de overbelastede muskler. Massage også lindrer stress og forbedrer søvn.

• Få komfortable. Hvilket gør tid til dig selv er et afgørende skridt i retning af at genvinde mentale og fysiske balance. Det har ikke store eller dyre, og det behøver ikke at tage lang tid. Bruge bare 5 minutter nyder en isvaffel på en solrig dag gør underværker for krop, sind og ånd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com