Facial Cellulitis kur

11/04/2010 by admin

Facial cellulitis forårsaget af bakteriel infektion gennem åben nedskæringer eller sår på huden i ansigtet kan blive betændt og rødt og varmt når du rører. Der er et par metoder til behandling til effektivt at helbrede facial cellulitis.

Antibiotika narkotika

Facial cellulitis bør tages alvorligt og lægehjælp bør gives straks. Læger vil normalt ordinere antibiotika narkotika, fordi i de fleste tilfælde cellulitis er forårsaget ved at inficere bakterier. Antibiotika vil dræbe bakterier, resulterer i helbredelse af tilstanden. Generelt oral indtagelse af narkotika er tilstrækkelig, men for alvorlige tilfælde af facial cellulitis, lægen kan ordinere intravenøs indgift af de antibiotiske stoffer.

Vitamintilskud

Efter at være blevet diagnosticeret med facial cellulitis, vil, lægen i de fleste tilfælde anbefale udtagning af visse vitamintilskud, kendt for at støtte hud i den helbredende proces. Vitamin C og E hjælpe på denne måde, som gør den mineral zink. Disse kosttilskud vil hjælpe kroppens immunitet blive stærkere, så de kan kæmpe og en udvikling af de inficerer bakterier, hvorved infektioner og helbredelse betingelsen, effektivt og hurtigt.

Naturlægemidler helbredelsesmetoder

Naturlægemidler behandlinger har også været kendt for at være effektiv i healing af facial cellulitis tilstand ved at forbedre den generelle immunitet af kroppen. Urter som echinacea er kendt for at være effektiv aids i at hjælpe kroppens immunitet i kampen mod de invaderende bakterier, mens fyrretræ bark ekstrakt af pycnogenol betragtes som en fortaler for hud, der er robuste og sunde. Lokal anvendelse af urter på cellulitis berørt område er kendt for at reducere hævelse og inflammation og effektivt bekæmpe bakterier, hvorved infektion. Røllike og Gyldensegl rod ekstrakter eller pasta kan anvendes topisk for cellulitis relief.

Alternativ behandling

Den ældgamle kinesiske tilstand for behandling af akupunktur er kendt for at helbrede facial cellulitis ved at fremme en robust immunitet til kroppen. Dette er en udpræget uortodoks metode til behandling i moderne tid, og derfor bør administreres af specialister kun. En uretmæssig anvendelse af denne proces kan øge niveauet af infektion.

Generelle foranstaltninger

Du er nødt til at bevare renlighed og personlig hygiejne på alle tidspunkter. Ren cellulitis-ramte området med antiseptisk medicin og ordineret salve eller gel regelmæssigt, som anvist af din læge. Ikke Spis mad, der viser selv det mindste tegn på at blive forkælet. Diabetespatienter har brug at tage ekstra pleje af ansigts cellulitis som deres immunitet i kampene mod infektion er lavere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com