Hvordan til at sænke kolesteroltallet med diæt

11/30/2010 by admin

Højt kolesteroltal er ofte tilskrives en overskydende beløb af triglycerider i blodet. Triglycerider er fede molekyler, der forårsager en oprustning på arterievæggene af vener og arterier. Højt kolesteroltal er også relateret til en overdreven indtagelse af mættet fedt og usund livsstilsvalg. Der er nogle måder, du kan sænke kolesterol med slankekure, i stedet for medicin og kirurgi til at styre betingelsen.

Instruktioner

• Spis fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer, som har vist sig for at hjælpe med at sænke kolesteroltallet. Mayo Clinic foreslår at spise fødevarer såsom bagt, kogt eller grillet laks, sardiner, sild, ørred og makrel. Fisk indeholder store mængder af omega fedtsyrer. Fiskeolie er en fordel men levere ikke de samme fordele som direkte konsum af fisk.

• Forbruge nødder dagligt at sænke kolesterol. Jordnødder, valnødder, pekannødder og mandler har hjertet sundt effekter. Derudover købe magert udskæringer af kød og trim noget fedt før tilberedning. Bage eller stege kød for at fjerne fedt. Chill supper og skimme off enhver synlig fedt fra overfladen før servering til at reducere kolesterol.

• Reducere brugen af enhver forarbejdet kød. Ifølge American Heart Association er pølse, bologna, hotdogs og fede frokost kød normalt højt indhold af mættet fedt, som kan bidrage til højt kolesteroltal.

• Drikke skummetmælk i stedet for sødmælk, og eliminere forarbejdet ost og fløde fra din kost. Høj-fedt ost, mælk og andre mejeriprodukter kan bidrage til højt kolesteroltal. Derudover slippe af alle forarbejdede fødevarer, der er højt mættede fedtstoffer, herunder kager, cookies, is, saucer og gravies.

• Spis æggehvider i stedet for æggeblommer, og bruge solsikke og sojabønne olie i stedet for vegetabilsk olie. Drikker grøn te kan medvirke til at sænke LDL (dårlige) kolesterolniveauer. Prøv at spise risklid. Ifølge the-vitamin-og-tillæg-guide.com kaldet olie i risklid oryzanol hjælper stop optagelsen af kolesterol af tarmene.

• Tilføje fuldkorn, soja og rå grøntsager til din kost til at sænke forhøjet kolesterol. En undersøgelse offentliggjort af American Journal of Clinical Nutrition i 2005 viste, at både fedtfattig kost og kostvaner, der omfattede høje niveauer af soja, fiber og vegetabilske steroler sænket kolesterolniveauer betydeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com