Hvad sker der med din krop under en varm Flash?

05/26/2013 by admin

Hot blinker

Hedeture er et meget almindeligt symptom i menopausale kvinder. Kvinder med hedeture oplever ofte en intens følelse af varme, der spreder sig på tværs af deres ansigt og overkrop. Andre symptomer kan omfatte øget puls, svedtendens og kvalme. Kuldegysninger kan også ledsage en varm flash.

Årsager til Hot blinker

Hedeture er forårsaget af de lavere niveauer af østrogen i overgangsalderen. Dette fald i østrogen forstyrrer hypothalamus's evne til at regulere kropstemperatur, dermed forårsager en varm flash at forekomme. En varm flash er kroppens naturlige reaktion på hvad den opfatter som en forhøjet kropstemperatur. Intensitet og varighed af en varm flash kan variere voldsomt blandt kvinder i overgangsalderen.

Hvad sker der

Når hypothalamus bestemmer, at kroppen er for varmt, begynder kroppen overarbejde for at køle det ned. Hjertet pumper hurtigere, øge hjertefrekvensen. Hedeture kan også forårsage nattesved og forstyrre søvn. En kvinde oplever en nat sved kan vågne op gennemblødt i sved og ude af stand til at komme tilbage til at sove.

Behandlingsmuligheder

Hormonbehandling (HT) har længe været den foretrukne metode til behandling af hedeture. HT består af administration af doser af østrogen til patienten. Undersøgelser, der er nyere har desværre vist, at der er flere betydelige risici, når man tager HT, herunder øget risiko for slagtilfælde, brystkræft og hjerteanfald. Ud over HT, har flere andre receptpligtig medicin vist sig at lindre symptomerne på hedeture i overgangsalderen kvinder. Der er også mange naturlige og naturlægemidler kosttilskud på markedet til behandling af hedeture. Videnskabelige undersøgelser har endnu skal gøres for at bestemme effektiviteten af sådanne produkter.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com