Peptid behandling for Pemphigus Foliaceus

05/30/2013 by admin

Peptid behandling for Pemphigus Foliaceus

Pemphigus vulgaris (PV) er sjældne, men potentielt livstruende sygdom karakteriseret ved udvikling af store, smertefulde blærer på huden og andre bløde membraner som dem i munden. Huden selv er svækket og nemt skrællet væk fra kroppen, udsætter patienten til infektion. I øjeblikket tilgængelige behandlinger har til formål at kontrollere symptomer i stedet for at kurere sygdommen, men siden midten af 2000s peptid-baserede behandlinger har været under udvikling at henvende den underliggende autoimmun reaktion, der forårsager PV.

Underliggende årsag til sygdom

Peptid-baserede behandlinger udvikles er baseret på en bedre forståelse af den underliggende sygdom. Det er nu kendt, at PV er en autoimmun sygdom, hvor kroppen producerer antistoffer, som angriber sit eget "desmoglein-3," et protein, der hjælper med at holde huden celler sammen. Antistofferne mod målrettet del af proteinet når det interagerer med den samme protein på tilstødende celler, forårsager huden til at bryde fra hinanden og udløser lokale inflammation, immunologi 2008 Journal og tidsskriftet translationel medicin 2006.

Peptid immunterapi

En ny metode til behandling af PV er med peptid immunterapi. I peptid immunterapi, patienten er administrerede et peptid, eller korte protein sekvens, med en identisk med en del af desmoglein-3 protein som PV antistoffer interagere aminosyresekvens. Rationalet bag behandlingen er at udsætte immunsystemet til øgede niveauer af protein sekvens vil fremmane immunsystemet tolerance af det. På grund af sin lighed med rationalet bag vaccination, er denne form for behandling kaldes en "peptid vaccine."

PI-0824

Et selskab kaldet Peptimmune har udviklet en sådan peptid, udpeget PI-0824. I 2005 virksomheden afsluttet fase jeg klinisk afprøvning af PI-0824, som etableret sin sikkerhed men ingen beviser for reduceret autoimmun reaktion. I denne undersøgelse modtaget 15 patienter to intravenøse doser af narkotika. Nye studier undersøger effekten af terapi ved højere doser har været planlagt ifølge selskabets hjemmeside, men ingen oplysninger er blevet offentliggjort i juli 2010.

DSG3-49-60

I 2006 offentliggjort Giovanni Angelini og andre forskere en undersøgelse i "Journal for Translationel medicin" der beskriver de første kliniske test af en ny peptid immunterapi for PV, DSG3-49-60. Forskerne testede en aktuel formulering af deres peptid på en enkelt patient med vanskelige at behandle PV. For enden af den ene-ugers behandlingsperiode peptid-behandlede blister viste reduceret rødme og større bevis for healing i forhold til konventionelt behandlede blister. Interessant, patienten bedre klinisk samlet og forbedring varet længe efter behandlingen. da kun én patient blev testet, er det imidlertid umuligt at vide hvis peptid behandling spillede en rolle i forbedringen.

Fremtidige test

I juli 2010, ingen yderligere kliniske undersøgelser er dukket op i den medicinske litteratur siden 2006 undersøgelsen. Men som anført af kritikken i "Narkotika og Aging" (2009) og "American Journal of kliniske Dermatology" (2008), potentiale af peptid immunterapi for PV er klart af interesse for PV forskersamfundet. Begge anmeldelser viser, at yderligere undersøgelser er nødvendige for at fastlægge effekten af denne type af behandling for PV, såvel som dens fordele i forhold til andre nye behandlinger.

Resumé

Hvis effektiviteten er etableret, peptid immunterapi stadig står over hindring af høje produktionsomkostninger. Også, som diskuteret ved Kurzan og Brenner i tidsskriftet "Autoimmunitet" (2006), der er stadig debat i det videnskabelige samfund om antistoffer mod andre proteiner kan også være involveret i sygdommen. En anti-desmoglein-3 peptid kan ikke påvirke del af den autoimmune reaktion. Det faktum, at betydelige bivirkninger ikke blev overholdt i enten undersøgelse er imidlertid i sig selv opmuntrende, da brugen af antigene peptider har undertiden vist i tidligere undersøgelser til at fremkalde en kraftig allergisk reaktion, Ifølge tidsskriftet translationel medicin 2004. Udforskning af peptid immunterapi synes at være et skridt i retning af forbedret behandling af PV.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com