Hvordan man ansøger om mad frimærker & Medicaid i Spartanburg, South Carolina

11/08/2010 by admin

South Carolina Department of Social Services (SCDSS) administrerer de supplerende ernæring Assistance Program (SNAP), tidligere kaldet mad stempel Program. Spartanburg beboere kan bruge webstedet SCDSS eller gå til den lokale SCDSS kontor for at få oplysninger og ansøge om programmet. SNAP støtteberettigelse er baseret på familiens størrelse, indkomst og ressourcer. Medicaid er administreret af South Carolina Institut for sundhed og Human Services (SCDHHS). Medicaid-programmet giver lav indkomst beboere med sundhedspleje, som er finansieret af statslige og føderale regeringer. Medicaid-programmer kan downloades fra internettet, eller du kan besøge Spartanburg SCDHHS kontor.

Instruktioner

Supplerende ernæring Assistance Program (SNAP)

• Besøg SNAP: Hvordan ansøger jeg? side på webstedet SCDSS. Klik på linket "udfylde vores ansøgning online", eller klik på engelsk eller spansk linket for at downloade formularer på dit foretrukne sprog.

• Besvare alle spørgsmålene, som du går igennem ansøgningsprocessen. Du bliver nødt til at give indkomst, social sikring og familiemæssige oplysninger.

• Print ud af det program, du har hentet, hvis du har valgt ikke for at ansøge online. Udfyld helt og underskrive den.

• Indsende din ansøgning online, bringe det til Spartanburg SCDSS kontoret, mail det i eller fax det. En sagsbehandler vil komme i kontakt med dig via telefon eller e-mail til at oprette en aftale.

• Bringe identifikation med din nuværende adresse på det, kopier af din månedlige regninger (herunder leasing eller pant udgifter til information og børnepasning), dit sygesikringsbevis, indkomst oplysninger som stubbe eller selvangivelser og medicinske udgifter i forbindelse med aftalen med din SCDSS sagsbehandler. Den sagsbehandler vil holde dig orienteret om status for din ansøgning.

Medicaid

• Besøg SCDHHS hjemmeside og klik på "Vælg en program." Svar på spørgsmål om dine behov. Hvis svaret er ja til nogen af spørgsmålene, markere boksen engelske eller spanske til en ansøgning på dit foretrukne sprog.

Vælg det program, der passer bedst til dit behov. Du skal udfylde en ansøgning og give den rette krævede dokumentation for at modtage ydelser under den relevante Medicaid program eller andre programmer, der forvaltes af SCDHHS.

Kun én ansøgning skal vælges. Tjek de spørgsmål, der passer bedst til dit behov for at afgøre, hvilket program du skal udfylde. Dette vil tage dig til en korrekt anvendelse. Hvis du har brug for hjælp, ring: 1-888-549-0820.

• Klik på knappen "Få markerede dokumenter" nederst på siden. En ansøgning overførselssiden vises med de programmer, du har brug for, samt en dokumentation krav tjekliste og en indtægtsskemaet.

• Hente programmer i bunden af siden og printe dem ud. Udfylde dem helt og sørg for du tilmelder dem.

• Mail din udfyldte ansøgninger og kopier af dokumentationen til Spartanburg SCDHHS kontor, eller bringe dem personligt. En sagsbehandler kontakte dig om dine fordele.

• Ring 1-888-549-0820 hvis du har spørgsmål om Medicaid, eller hvis du har brug for hjælp udfylde ansøgningerne.

Tips & advarsler

  • SNAP fordele er givet ud hver måned på en elektronisk betalingskort. I visse tilfælde, fremskyndet SNAP fordele er tildelt, men du skal tale med en sagsbehandler at se, hvis du anvender.
  • Medicaid er ikke det samme som Medicare, og folk kan modtage ydelser fra begge programmer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com