Retningslinjer for behandling for Depression

11/19/2010 by admin

Retningslinjer for behandling for depression tage fat på de grundlæggende trin, som klinikere bør tage, når de evaluerer en patient med depression. Selv om deres formål er at standardisere behandling, mange psykiatere vil bruge retningslinjer til at danne grundlaget for en overordnet behandlingsplan men vil skræddersy behandlingen til hver enkelt. Depression retningslinjer fokus på behandling anbefalinger, komme med forslag til hvordan man danner og gennemføre en behandlingsplan, og identificere faktorer, der kan påvirke en behandlingsplan.

Behandling anbefalinger

Retningslinjer for depression giver klinikere en samlet proces for at beslutte, hvordan vi bedst kan hjælpe en patient. Processen begynder ved at beslutte, hvilken form for terapi vil bedst hjælp en bestemt patient: medicin, samtaleterapi eller begge dele. I tilfælde af svær depression, kan læger også vælge at ordinere chokterapi. I de fleste tilfælde af mild til moderat depression anvendes en kombination af medicin og samtaleterapi.

Valget af stof er den næste beslutning en læge skal foretage - nogle har ubehagelige bivirkninger, nogle kræver ændringer i patientens kost og nogle ikke interagere med andre lægemidler, som patienten kan drage til andre betingelser. På grund af den seneste popularitet af alternative behandlingsformer adresse de fleste retningslinje dokumenter brugen af perikum ud over standard antidepressiva, herunder dens interaktion med andre medikamenter.Beslutning om typen af samtaleterapi er en vigtig overvejelse. Lægen bliver nødt til at tænke over om patienten vil være mest lydhøre over for kognitiv adfærdsterapi, som forbinder følelser tanker; interpersonelle terapi, der forbinder følelser til begivenheder i livet; eller psykodynamiske terapi, der fremhæver overføring som et terapeutisk værktøj. Bestemmelse af hyppigheden af tale terapi--i kombination med dosis for medicin - er en del af den samlede behandlingsplan.

Det sidste trin i behandling anbefalinger vurdering af patientens reaktion på behandlingerne og justere behandlingen efter behov.

Overvejelser i forbindelse med opbygning af en behandlingsplan

Retningslinjer tildele specifikke spørgsmål og værktøjer til læger til at hjælpe med at vurdere, hvordan behandlingen virker, og at tilpasse behandlingen, når patienten ikke længere har symptomer på depression. De fleste behandlingsplaner vil omfatte en plan for at mindske chancerne for, at patienten lider af depression igen. Læger kan vælge at fortsætte en særlig behandling som en vedligeholdelsesbehandling når depression symptomerne aftager--f.eks fortsætter samtaleterapi, men mindre hyppigt, eller at reducere dosis af antidepressiv medicin.

Andre faktorer eller overvejelser

De fleste retningslinjer for depression også tage i betragtning, om patienten lider af andre depression-relaterede symptomer--som psykose eller selvmordstanker drifter--samt andre betingelser, som kunne omfatte graviditet, hjertesygdom eller kræft og afhængighed af alkoholisme eller stofmisbrug. Identificere en passende behandling planen skal tage i betragtning disse spørgsmål, i sidste ende vurdere sikkerheden for patienten og risiko for sig selv eller dem omkring ham.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com