Hjem afhjælpe for blære smerte

10/14/2013 by admin

Blæren smerte er ofte forbundet med betændelse, samt blærebetændelse, en infektion i urinvejene forårsaget af bakterier. Når bakterier kommer ind i urinvejene, bliver blærevæggen irriteret, hvilket medfører smerter og undertiden blod i urinen. Hjem retsmidler kan lette blære smerter og hjælpe med at forhindre det fremover.

Kost

Mange fødevarer er gavnlige i lindring af blæren smerte. Agurk juice er en naturlig diuretikum, som hjælper med at skylle bakterierne ud af blæren med hyppig vandladning. Drikke otte ounces juice om dagen for at øge vandladning. Tranebærsaft er en populær hjem afhjælpe, fordi det indeholder hippuric syre, som bidrager til at bekæmpe bakterievækst i blæren. Mens 100 procent tranebær juice er meget effektiv, kan du også bruge tranebær kosttilskud. Tage kapslerne med otte ounces vand, og fortsat drikke væsker hele dagen for at øge blære udrensning.

Badning

Sænkes ned i bækkenet i varmt vand og anvende varme til blæren efter behov kan være gjort for et par dage, hvilket er normalt, hvor lang tid den bakterielle infektion tager for at rydde. Et varmt bad uden sæbe eller bobler kan hjælpe med at lindre symptomerne. Anvende en varm håndklæde eller en varm komprimere til området blæren kan også hjælpe.

Forebyggelse

Nogle foranstaltninger, herunder ordentlig hygiejne, kan hjælpe med at forhindre blærebetændelse. Kvinder bør især sikre de tør fra front til bag efter brug af badeværelset til at forhindre spredning af bakterier til urinvejene.

Både mænd og kvinder bør holde det genitale område tørre for at undgå irritation, og kvinder bør undgå brug af parfumer, skumbad og andre produkter i nærheden af området.

Har du blære smerten varer længere end tre eller fire dage, tale med en læge om behandling med antibiotika. I nogle tilfælde kan blære smerter være forårsaget af underliggende medicinske spørgsmål som en seksuelt overført sygdom som klamydia eller en nyre eller urinveje infektion.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com