Symptomer på fibromyalgi hovedpine

10/11/2013 by admin

Fibromyalgi er en kronisk tilstand, der er karakteriseret ved udbredte smerter og træthed. Et almindeligt symptom er en hovedpine. Hovedpine kan variere fra en migræne til spændinger, og det er ofte forårsaget af søvnforstyrrelser og fordøjelsesproblemer, der følger med sygdommen. Symptomerne på fibromyalgi hovedpine kan gøre tilstanden endnu vanskeligere.

Hoved smerter

Ømme og dunkende i hovedet, er især bag øjnene, fælles med fibromyalgi hovedpine. Dette kan blive forværret af træthed eller sult.

Muskler

En hovedpine, som udstråler i nakken eller skuldre er fælles med fibromyalgi. Disse symptomer er normalt med en hovedpine forårsaget af muskelspændinger, som kan også mærkes i kæben.

Migræne

Svimmelhed, problemer med blinkende lys eller følsomhed over for lys og kvalme er meget almindelige symptomer på en migræne. Fibromyalgi patienter er tilbøjelige til at have en migræne.

Depression

Svær hovedpine, der ofte følger med fibromyalgi kan ofte ikke helbredes, at bringe på depression. Manglende interesse i sociale aktiviteter kan være et symptom på fibromyalgi hovedpine anlagt den ved smerter og ubehag.

Overvejelser

Fibromyalgi kan bringe på hovedpine, som er en kombination af forskellige typer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com