Hvordan man får rippet måltid planer

11/24/2010 by admin

Hvordan man får rippet måltid planer

Mens maden er nødvendigt at få muskler, er alle fødevarer ikke skabt lige. Høj kvalitet, magre proteiner er nødvendige for at få defineret muskler, men bør suppleres med komplekse kulhydrater og sunde fedtstoffer.

Protein

Fuldstændige eller høj kvalitet proteiner indeholder alle essentielle aminosyrer til kroppens celler, væv og organer. For maksimal effektivitet i at tilføje masse, spise et gram protein for hver pund legemsvægt dagligt, at sikre en komplet protein er forbrugt ved hvert måltid.

Komplet proteinkilder

Fødevarer fra dyr levere komplet protein. Læner sig kød, kylling, Tyrkiet og oksekød, giver en stor del af høj kvalitet protein, som magert fisk som tun og laks. Æg, æggehvider og valleprotein er også enestående supplement til en høj-protein kost.

Komplekse kulhydrater

Komplekse kulhydrater er minimalt forarbejdet, hvilket betyder, at de giver mere nødvendige næringsstoffer og lidt raffineret sukker. Frugter, grøntsager, bælgfrugter og hele korn ris, brød og korn er fremragende kilder.

Sunde fedtstoffer

Mens nogle fedt er nødvendige i kosten, bør kun dem fra naturlige produkter indtages, mens tilføjelse af muskelmasse. Oliven, solsikke, hørfrø og saflor olier samt nødder og avocado er fremragende eksempler på sunde fedtstoffer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com