Sådan har en naturligt sund lever

07/10/2011 by admin

Leveren, et organ, der er placeret på højre side af bughulen under brystkassen, spiller en afgørende rolle i kroppens evne til at udføre en række kritiske biologiske funktioner, herunder absorbere næringsstoffer; rengøring og størkning af blod; fordøje mad; styring af kropsvarme, kolesterol, fedt og hormon niveauer; modstå infektioner; og udvise alkohol og giftige materiale fra kroppen. Mennesker kan ikke overleve uden en lever, hvilket gør det nødvendigt at beskytte det mod skader forårsaget af generelt dårligt helbred og medicinske tilstande som kræft, skrumpelever og leverbetændelse.

Instruktioner

• Afholde sig fra at bruge ulovlige stoffer. Indsprøjte medicin - især når du bruger eller deling nonsterile nåle--øger sandsynligheden for at indføre skadelige bakterier, kemikalier og vira fra andre mennesker og miljø ind i din blodbanen, hvilket vil til sidst nå leveren. Folk, der injicerer insulin til sukkersyge kontrol eller steroider bør undgå at dele sprøjter af de samme grunde.

• Undgå alkohol, hvis det er muligt, eller drikke kun moderate mængder af ikke mere end en drink dagligt for kvinder og to drinks dagligt for mænd. Leveren har en vanskelig tid behandling af alkohol, så drikker ingen eller mindre af det hjælper orglet til at fungere bedre.

• Styre hvad slags kropsvæsker du kommer i kontakt med, især blod. For eksempel, kan hepatitis spredes gennem utilsigtet kontakt med en inficeret persons blod, hvis du holder dig selv med en nål, han brugte ved en fejltagelse, eller endda hvis du deler en tandbørste eller razor.

• Følg en sund kost plan, der er rig på leveren-venlige frugt og grøntsager, lav i fedtholdige fødevarer og i stand til at hjælpe dig med at opretholde en sund vægt. At tillade dig selv at blive overvægtige til punktet af fedme kan føre til skrumpelever, hepatitis og den betingelse ikke-alkoholiske fedtlever sygdom.

• Overvåge din medicin, herunder naturlægemidler kosttilskud, og tage dem kun når det er påkrævet og i den anbefalede dosering, fordi nogle narkotika er sværere for leveren til at behandle. Aldrig blande dem med alkohol, enten, og altid søge læge, før kombinere kosttilskud, receptpligtig medicin og nonprescription narkotika.

• Beskytte dig, når du bruger aerosol-spray, som giftige og nontoxic rengøringsmidler, insektmidler og maling. Ventilere rummet korrekt ved at åbne et vindue, for eksempel, og bruge en ansigtsmaske til at dække din næse og mund. Det er også nyttigt at holde din krop helt dækket når du bruger disse produkter ved at bære lange ærmer, bukser, en hat og handsker.

• Planlægge en aftale for at få vaccineret mod hepatitis, især hvis du er i risiko for at pådrage sig sygdommen, som personer, der arbejder i medicinske faciliteter. Der findes vacciner til både hepatitis A og hepatitis B.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com