Adfærdsmæssige ændringer skulle tabe sig med Lap Band Surgery

07/07/2011 by admin

Adfærdsmæssige ændringer skulle tabe sig med Lap Band Surgery

Lap-Band kirurgen lægger et bånd omkring toppen af maven til at oprette en mindre pose. Det har en ballon, der er knyttet til det, med en adgangsport under huden, der kan fyldes med væske til at justere størrelsen pose.

Bandet beskyttelse

Stoppe med at spise når du er fuld. Over spise, kan kulsyreholdige drikkevarer og gentagne opkastninger forårsage band til at glide.

Måltider

Planen lille volumen måltider som posen kan holde kun omkring en kop af mad. Planlæg dine måltider med mindst 20 til 30 gram protein. Du har brug for mindst 60 gram protein dagligt for et godt helbred. Forbrugende 25-30 gram hver måltid hjælper med at kontrollere sult. Høj protein drikke give mængde med lav lydstyrke.

Spise

Skær din mad i små bidder og tygge grundigt for at forhindre mad at sidde fast. Spise måltider inden for 15 minutter. Forlænge spise tid gør det muligt at spise for meget fordi maden efterlader posen til den vigtigste del af maven.

Flydende kontrol

Drik ikke med eller for mindst en time efter måltider. Drikke hjælper med at flytte fødevarer ud af posen hurtigt, så du kan fortsætte med at spise.

Bandet fyld

Få regelmæssige band fyld, indtil du er i stand til at spise mindst fire men ikke mere end otte ounce på et måltid.

Motion

Motion mindst 3 gange om ugen for at øge stofskiftet og brænde kalorier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com