Hvordan man bruger Rose Quartz krystaller til følelsesmæssige & Spirituel Healing

06/14/2011 by admin

Hvordan man bruger Rose Quartz krystaller til følelsesmæssige & Spirituel Healing

Denne smukke krystal, opkaldt efter sin blød lyserød farve, indeholder egenskaber af ubetinget kærlighed til andre og for én er self. Det menes at hjælpe balance følelser samtidig øge selvværd.

Rosenkvarts virker ved at åbne hjertechakra ~ 4. chakra, anahata chakra ~ styrke din egen åbenhed til kærlighed i alle former: romantisk, platonisk, selvstændig kærlighed, familie kærlighed og kærlighed til dyr, planter og jorden.

Ved hjælp af rosenkvarts kan afbalancere dine følelser, giver mulighed for indre fred, mens at skabe plads for medfølelse og tilgivelse at blomstre. Det kan hjælpe dig med at give slip på lagrede frygt, vrede og vrede, erstatte dem med fred, harmoni og selvværd.

Her er nogle tip til brug af rosenkvarts i din hverdag!

Instruktioner

• Holde en lille, hjerte-formede rose quartz sten under hovedpuden, når du sover om natten for at tilskynde kærlighed i alle dine relationer, men især din romantiske og seksuel ones.

• Stash en rosenkvarts i lommen, når de deltager i ethvert møde (business, familie, osv.), der kan være følelsesmæssigt forstyrrende. Krystal vil hjælpe med at holde dit hjertechakra åbne, giver mulighed for mere ro til at flyde gennem din kommunikation.

• Hvis dit kæledyr har været igennem et traume, som flytter eller sygdom, vedhæfte en rosenkvarts til hans eller hendes krave at give mulighed for en fredelig overgang frygt og bange følelser.

• Hvis du ikke har en krystal med dig, blot visualisere den healende energi af rosenkvarts rejser på tværs af tid og rum til at indtaste dit hjerte. Lade lyset være bløde og lyserøde, og lad det lys i krystal fylde hele din krop med kærlighed og fred.

• Placer en sten i visningen eller holde en når du taler i telefon. Visualisere den krystal kærlighed energi fylde dit hjerte og rejser gennem telefonlinjer til personen på anden enden. Visualisere deres hjerte er fyldt med den samme helbredende kærlighed energi fra din rose quartz, og Tillad denne energi til at flyde frit mellem dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com