Om naturlige urter for nyrernes funktion

07/11/2011 by admin

Nyrerne fungerer som kroppens filtreringssystem. Blodet behandles; affald og overskydende væske fjernes derefter. Den menneskelige krop har to nyrer, alle placeret på hver side af rygraden. Selv om nyrefunktionen er en løbende proces, er der gange infektion kan sat i, forårsager smerte. Sund nyrer kan opretholdes med enkle urter. Nyre irritationer kan behandles med andre naturlægemidler.

Advarsel

Tale med en læge før du begynder enhver plantelægemidler behandling eller supplement. Visse urter reagerer farligt med andre lægemidler. Naturlægemidler medicin bør altid drøftes med en professionel. Der er ingen retningslinjer udstedt af Food and Drug Administration vedrørende naturlægemidler eller kosttilskud. Visse færdigpakkede doser kan være skadelige for nogle mennesker. Aldrig begynde et medicinsk regime uden en læges tilsyn.

Vand Vejbred

Vand Vejbred påvirker nyrer og blære. Denne urt hjælper til at fremme vandladning. Vand plantain er en vedligeholdelse herb for nyrerne.

Northern stikkende aske

Indfødte amerikanere anvendes den nordlige stikkende aske som et diuretikum. Bær og/eller rødder blev kogt i en te til at reducere væskeophobning.

Sarsaparil

Sarsaparil er en urtemedicin, som er blevet brugt i årevis til behandling af sygdomme og lidelser, som omfatter hudsygdomme, blodsygdomme og nyreproblemer. Nyresten behandlet med sarsaparil.

Brændenælder

Brændenælder har været brugt til at fjerne "grus" fra urin. Brændenælde te bruges til at hjælpe med at opløse nyresten. En vigtig advarsel skal anføres: denne urt er ikke at blive brugt af dem, der lider af medfødt hjertesvigt.

Mælkebøtter

En stærk roden te bruges til at opløse nyresten. Bladene kan blive brygget i en te for et diuretikum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com