Det bedste tidspunkt at tage kreatin pulver

08/25/2012 by admin

Kreatin er et næringsstof naturligt skabt og findes i den menneskelige krop. Det leverer energi til musklerne, hjælper dem med at fastholde vand, som styrker dem. Mange atleter og bodybuildere bruge kreatin pulver til at forbedre fysisk styrke og udholdenhed. Kreatin pulver er generelt truffet i cyklusser, og i to faser - loading-fase og vedligeholdelsesfasen. Det bedste tidspunkt at tage kreatin pulver afhænger af, om du "indlæser" eller "vedligeholdelse."

Kreatin Loading fase

Kreatin loading fase indlæser du hovedsageligt"" dine muskler med kreatin. Denne teknik gør det muligt din krop til at begynde at bruge det hurtigere end uden ladning. Med dette i tankerne er det bedst at tage kreatin pulver om morgenen på tom mave, for hurtigere absorption af muskler. Du kan vælge for at sprede indtag over to eller tre doser i løbet af dagen, men i sidste ende, du bør tage omkring 20 til 25 g pr. dag under lastning fase. Du skal typisk belastning i 7 til 10 dage til at øge din krops lagre af kreatin til punktet af mærkbare stigninger i styrke og størrelse.

Kreatin vedligeholdelsesfasen

Mindre mængder af kreatin er taget i vedligeholdelsesfasen. Efter indlæsning i flere dage, reducere indtag overalt fra 2 til 10 g om dagen og sprede indtag over tre daglige doser. Denne fase bør vare alt fra 2 til 4 uger. Den første dosis bør tages på tom mave første ting om morgenen. En anden dosis bør tages før frokost og en tredje dosis før middag. Afhængigt af hvad tid på dagen du arbejder ud, bør en af doserne tages umiddelbart efter. Mængden af kreatin kræves af enkelte varierer på individuelle kropsvægt og mål. I denne fase, du simpelthen opretholde et ønsket niveau af kreatin i kroppen.

Supplerende kreatin Tips

Den mest effektive metode til at tage kreatin pulver synes at være at blande det med en høj kulhydrat væske, som apple eller grape juice. Gatorade er en anden god blanding valg. Produktion af insulin af kroppen som følge af nedbrydningen af kulhydrater hjælper i transport af kreatin til muskler. Det er også vigtigt at drikke mere vand samtidig med at tage kreatin. Muskler er fyldt med vand samtidig med at tage kreatin-supplementering og derfor, din krop har brug for mere vand end normalt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com