Low-Cost behandling for Depression

09/18/2012 by admin

Low-Cost behandling for Depression

Depression er den mest almindelige psykiske lidelse i USA, der påvirker 17 millioner mennesker hvert år. Mange behandlingsmuligheder er tilgængelige, herunder medicin, psykoterapi, kost, motion og kosttilskud. Individuelle tilfælde af depression varierer og den nøjagtige mekanisme på arbejdspladsen er ikke fuldt forstået. Derfor, behandling ofte indebærer en retssag og fejl periode, og i vid udstrækning er afhængig af patientens subjektive oplevelse af den behandling virkning.

Psykoterapi

Psykologisk rådgivning har vist sig at være en effektiv behandling for depression; Dette kan dog være en dyr løsning. Mange psykoterapeuter opkræve op til $100 i timen for deres tjenester. Et billigt alternativ kan findes på mange community health Centre hvor psykoterapeuter donere deres tid, eller tilbyde en glidende skala betalingsmetode. For nylig, online psykoterapi virksomheder begyndt at gøre overskrifter som en anden low-cost alternativ til traditionel kontor besøg. Du bør forskning disse virksomheder for at sikre de tilbyder bord-certificeret læger og terapeuter.

Generisk medicin

Anti-depressivt medicin er blevet mere og mere overkommelige i de seneste år og er en effektiv mulighed for mange mennesker. Mens den oprindelige psykiatriske kontor besøg kan koste $100 eller mere uden forsikring, vil mange læger ordinere nok medicin til at vare i flere måneder. Mens navn mærke medicin kan blive dyrt hurtigt, er deres generiske ækvivalenter mere overkommelige. Consumer Reports er udgifterne til en 30-dages levering af fluoxetin uden forsikring (generisk form af Prozac) $22-$44, hvorimod ikke-generisk Prozac koster $213 til $426. Paxil, en anden populær anti-depressivt, koster $135 for en måneds forsyning, mens dens generiske form, paroxetin, er kun $23.

Kost

Ifølge Mayo Clinic, kan en junk-food tung kost bidrage til stemningen ubalance og humør lidelser. Mens mere forskning er nødvendig for at bestemme mekanismerne bag forhøjet humør og spise sundt, viser undersøgelser, at mennesker, der spiser en kost rig på frugt, grøntsager og fisk, var mindre tilbøjelige til at være deprimeret.

Motion

Ifølge Mayo Clinic letter motion symptomer på depression og angst. Motion forbedrer generelle sundhed og udholdenhed og øger endorfiner, et kemikalie i hjernen er forbundet med forhøjet humør. Motion reducerer også immunsystemet kemikalier, der kan forværre symptomerne på depression.

Kosttilskud

Flere naturlægemidler og vitamin kosttilskud har vist sig at forbedre symptomerne på depression i nogle mennesker. Ifølge University of Maryland Medical Center, anbefalet urter og kosttilskud for depression omfatter: amerikansk ginseng, hørfrø, ginkgo biloba, lavendel, melatonin, omega-3 fedtsyrer, pebermynte, phenylalanin, selen, St. John's wort, tyrosin, baldrian, vitamin B12, vitamin B6, vitamin B9 og vitamin D.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com