Hazard sårbarhed vurdering (HVA) værktøjer

02/24/2014 by admin

Hazard sårbarhed vurdering (HVA) værktøjer

Hospitaler skal være forberedt på enhver nødsituation, når de tænker på sikkerheden for patienter og personale. Der er mange trusler, der kan opstå på et øjebliks varsel, og liv er på spil, hvis hospitalspersonalet er langsomme til at reagere. På grund af disse kendsgerninger udvikle hospital embedsmænd Hospital sårbarhed vurdering (HVA) værktøjer.

Definition

En sårbarhed farevurderingen værktøj er en detaljeret analyse af alle mulige katastrofale begivenheder, der kan opstå i eller i nærheden af en bestemt hospital placering og en inkvisition i de muligt beredskabsplaner i tilfælde af, at enkelte katastrofe indtræffer. Det er designet til at identificere og vurdere risici, som hospitalet er dårligt forberedt til at reagere og styrke disse svage områder.

Mulige farer

Der er mange farer, der kan blive udsat for et hospital, men blandt de mest potentielt katastrofale er bombetrusler eller et terrorangreb; alvorlig brand (som kræver assistance fra det lokale brandvæsen og evakuering); oversvømmelser, tornadoer eller andre alvorlige tordenvejr aktivitet; vintervejr (herunder snestorme, is eller snestorme, frysning temperaturer); og strømafbrydelser. Andre mulige risici omfatter vold på arbejdspladsen, HVAC fiasko, vand service afbrydelse, telefon og Internet fiasko, medicinsk gas svigt og sygdom/smitte udbrud.

Sandsynlighed og svar

Hospitaler skal overveje sandsynligheden for hver fare opstår og bestemmer den mest passende reaktion. Administratorer skal vurdere sandsynligheden baseret på den kendte risiko, historiske oplysninger og statistikker. Visse farer er meget usandsynlig for hospitaler i visse områder og bør dermed gives mindre en prioritet. For eksempel, en blizzard er en usandsynlig risiko for et hospital i Miami, men et tordenvejr er en alvorlig og mere sandsynlige trussel. Hospital embedsmænd skal udvikle de mest effektive og omkostningseffektive svar, som ville beskytte det største antal patienter.

Virkninger

Hospitaler skal overveje tre primære kategorier af virkningerne for hver hazard: de menneskelige konsekvenser, ejendom indvirkning og business indvirkning. Menneskelige konsekvenser, som er mest vigtig, er et mål for potentielle personale og patient dødsfald og personskader. Egenskaben virkninger omfatter tid og omkostninger til at erstatte eller reparere infrastruktur og tid og omkostninger til at give midlertidige løsninger. Business virkninger omfatter mange områder, men hovedsageligt indvirkning på arbejdstagerne, administratorer, leverandører, fremtidige patienter, sagsomkostninger og fremtidige omdømme.

Ved hjælp af HVA værktøjer

Værktøjet HVA er normalt et detaljeret dokument eller sæt af dokumenter oprettet af hospitalet. Administratorerne skal analysere risici, sandsynlighed og påvirkninger alle sammen. At skabe et gitter eller andre heuristisk er nyttige. Hospitalet kan også, ønsker at ansætte en udenfor entreprenør til at udføre en farlighedsvurdering sårbarhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com