Hvad er behandlingerne af en kollapset lunge?

01/04/2011 by admin

En kollapset lunge kan have mange årsager. På grund af dette, bør behandlingen altid blive dikteret af hvad der forårsagede lunge sammenbrud i første omgang. Der er to hovedtyper af kollapset lunge: atelektase, som kan være en delvis eller fuldstændig kollapset lunge på grund af en blokering af luftvejene eller fra pres uden for lunge i brysthulen, og pneumothorax, hvilket er en kollapset lunge due udelukkende til gas eller luft udefra lungerne.

Kollapset lunge behandlinger

Målet med enhver kollapset lunge behandling er at fjerne væske fra, og tryk på lungerne. Væske, skal hvis det komprimere lunge, fjernes så hurtigt som muligt. Hvis lungen komprimeres af luft, skal denne luft gives en stikkontakt.

Atelektase-specifik behandling

Fordi teknisk, atelektase omfatter årsag til lungekræft sammenbrud tilknyttet pneumothorax, er der nogle behandlinger, der krydser. Der er flere ting der kan gøres i tilfælde af atelektase. Klappede brystet for at løsne slim er et almindeligt anvendt behandling. Dyb vejrtrækning øvelser kan også hjælpe reinflate i lungerne. Forhindringer kan fjernes ved hjælp af en procedure kaldet bronkoskopi. Atelektase kan også behandles ved at placere den persons lungerne over hovedet i kropsstilling, så slim at dræne fra lungerne.

Pneumothorax-specifik behandling

Pneumothorax er ofte mindre alvorlige og vil lejlighedsvis gå væk af sig selv over tid. Fordi betingelsen gælder kun for forekomster, når luft og gas omgiver lungerne, så at luften og gas at afslutte brysthulen kan være påkrævet. For at gøre dette, indsættes et bryst rør mellem brystkassen væg og lungerne, tillader luft at undslippe. Brystet tube behandling kræver et ophold på hospitalet, og det er muligt, at røret kan blive siddende i dagevis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com