Naturlig behandling for Tilføj

12/10/2010 by admin

ADD (Attention Deficit Disorder) har ikke altid behandles med medicin som Ritalin og concerta. Der naturmedicin og diæt ændringer, der kan drastisk mindske symptomer på ADD hos børn og voksne. Mens de ikke kan arbejde for alle, bør de være prøvet først, som succesraten for behandling af ADD naturligvis er meget høj.

Naturlægemidler

Spiser Omega-3 fedtsyrer eller tage et supplement. Da tilstrækkeligt fedtsyrer ikke findes i en masse fødevarer, børn spiser, påvirker mangel hjernen væv. Zink er også menes at støtte i neurologiske processer og kan hjælpe en person med ADD. Calcium og magnesium bør også gives sammen med zink til at skabe en beroligende effekt. Massage med beroligende olier som lavendel kan være nyttigt i faldende nervøs energi.

Naturlægemidler brug for børn er ikke generelt anbefales; mange voksne lider af ADD kan dog drage fordel af naturlægemidler behandlinger såsom melatonin og ginko biloba. Fyrretræ bark ekstrakt og ginseng har også vist sig at have en positiv indvirkning på dem, der lider af ADD. Kava kava og gamma amino butryic syre har en beroligende virkning på kroppen med ud af farerne ved at bruge et beroligende middel i en traditionel form.

Kost

Selv om det kan være meget svært at følge, har en streng diæt også vist for at fjerne symptomer på ADD hos børn. Undgå raffineret sukker og fosfat. Fjerne fødevarer, der indeholder kunstige tilsætningsstoffer som smagsstoffer og farvestoffer, og fødevarer, der indeholder MSG og gær. Naturlige udskiftninger, som Stevia kan anvendes som erstatning for sukker let, og skære ud junkfood og forarbejdede bekvemmelighed fødevarer og erstatte dem med hjemmelavede måltider og friske frugter og grøntsager vil gøre en stor forskel. Undgå kulsyreholdige drikkevarer, som selv kost drikke indeholder store mængder af fosfater. Omhyggeligt vælge brød at undgå gær findes i de fleste af dem. Find alternativer på helsekost butikker.

Tilføje ekstra vitaminer til kosten. Et vitamin B-kompleks er stor for hjernefunktion, hjælper med at behandle kulhydrater og letter fordøjelses problemer, der kan medføre på grund af ændringen i kost. En multi vitamin kompleks for børn vil også sikre, at de får alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Men undgå tegneserie karakterer sorter, som disse indeholde farvestoffer og kunstige smagsstoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com