Fem måltider til vægttab

12/18/2013 by admin

Fem måltider til vægttab

At miste vægt kan være en udfordring, især hvis du ikke ved hvordan man skaber sunde og fedtfattige måltider, der er appetitvækkende. Nøglen til vægttab succes er madplaner, så at skabe en uges værd af sunde måltider vil forhindre dig i at glide op. Hvis du får gennem arbejdsugen spise lavt kalorieindhold fødevarer, vil du kunne splurge lidt i weekenden og ikke bringe dit hårde arbejde.

Mandag

Kick off din uge af vægttab måltider med en motiverende mandag aften salat. Grøntsager gonna være en af nøglerne til vægttab succes, så pakke så mange som du kan ind i en salat. Salater kan også omfatte bønner, nødder og frø, men gå let på portionsstørrelse. Også vælge en lav-kalorie dressing eller drys din salat med en blanding af eddike og olivenolie i stedet for din sædvanlige højt kalorieindhold dressing valg.

Tirsdag

Spise for vægttab er en fantastisk måde at få dit system sundt og tilbage på sporet. Når vi spiser usunde fødevarer, fungerer vores organer ikke på deres optimale niveau. En af de bedste måder at forbedre din krops ydeevne og reducere mængden af mad, du spiser er at inkludere mere fiber i din kost. Fiber hjælper med at holde dine tarme arbejder komfortabelt og hjælper med at forhindre mange sygdomme. Fiber er stor, fordi det reducerer din risiko for overspisning, det bremser fedt absorption, det balancerer blod-sukker niveauer, det fremmer mave og tarm regelmæssighed, det sænker kolesterol og det menes at reducere risikoen for kræft. Tirsdagens taco salad kombinerer fødevarer, der er høj i fiber og lav i kalorier, uden at forlade dig følelsen tilfreds. Cook halv kop jorden Tyrkiet, et lille løg, en fed hvidløg, chili pulver og salt efter smag i en gryde med to spiseskefulde af rapsolie. Når kødet er kogt, kaste i en halv dåse kidneybønner. Tjene på en seng af hele hvede eller majs tortillas med masser af romaine salat.

Onsdag

Når du først begynder at ændre din kost, kan du føler en lidt træg og manglende energi. Af midt på ugen, vil virkningerne af din krop ændre være synlige, så det er en god nat at indlæse på magert protein. Protein øger din psykiske og fysiske energi, det hjælper med at frigive feel good hjernen kemikalier og det opbygger muskel, hjælper dig med at forbrænde fedt hurtigere. Til aftensmad i aften, gøre en grillet hønen og ægget hvidt omelet, pakket med masser af protein. Kombinere seks æggehvider med peber, tre ounce af grillet, strimlet kylling og en ounce af fedtfattig mozzarellaost. Tjene med en side af dampet spinat og et glas af friskbrygget, usødet iste med et squeeze citron.

Torsdag

I dag er din dag at prøve etniske retter med en sund twist. Mange retter fra andre lande var traditionelt sunde fødevarer, men når amerikaniseret, blev de højt fedtindhold, høj-natrium versioner. Dette er især tilfældet med asiatisk mad. Traditionelle asiatiske kost har meget lidt kød, masser af friske grøntsager og fokusere på dampet eller grillet metoder til forberedelse. I aften om natten for at tilfredsstille der trang til asiatisk mad med en asiatisk-inspirerede suppe. Kombinere natriumfattige oksekød eller vegetabilsk bouillon, tofu, kogt Soba nudler, asiatiske basilikum, sort peber og koriander til smag og så mange grøntsager som du kan passe ind i din suppe gryde. Veggie valg er ubegrænset, men traditionelle asiatiske favoritter omfatter gulerødder, løg, bønnespirer og snap ærter.

En bemærkning om Soba nudler: de er lavet af boghvede, der er højt indhold af vitaminer B1 og B2, en række mineraler, to gange mængden af protein fundet i ris og har bioflavonoid rutin og cholin. Rutin er en kraftfuld antioxidant og menes at bekæmpe frie radikaler, der forårsager kræft. Cholin er kendt for at sænke blodtrykket og mindske kolesterol, og det øger stofskiftet, et must for dem, der forsøger at miste vægt.

Fredag

For mange familier, er fredag aftener traditionelt fejres med en take away pizza til aftensmad. Tre skiver af gennemsnitlige takeaway pepperoni pizza har 750 kalorier. Hvis dit mål er at tabe sig, vil jamming hvad kunne beløbe sig til mere end halvdelen af de anbefalede kalorier i den sidste måltid på dagen give bagslag, især da disse traditionelle pizzaer er fyldt med fedt og kolesterol. Den gode nyhed er, kan du stadig nyde lækre pizza, selv hvis du forsøger at tabe. Gøre din egen hele hvede pizza dej eller finde færdige hele hvede dejen på dit lokale supermarked. Top dejen med friske marinara sauce, lavt fedtindhold mozzarellaost og en række grøntsager du nyde på din pizza. Svampe, farvestrålende peberfrugt og skivede tomater er nogle af de mest populære valg. Erstatte din sædvanlige sodavand med frisk frugtjuice og brusende seltzer vand eller par din pizza med en flaske af dine foretrukne lys øl.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com