Kodning tegn & symptomer

12/13/2010 by admin

Kodning tegn & symptomer

Medicinsk kodning oversætter en Lægens diagnose af patientens tilstand til forsikringsselskabet for refusion. En diagnose er forpligtet af forsikringsselskabet til at bekræfte, at ydelser til patienten blev udført af medicinsk nødvendighed. Normalt, tegn og symptomer er ikke kodet på en formular, forsikringsskader, men i et par tilfælde, kodning tegn og symptomer kan vise sig at være en medicinsk nødvendighed og sikre hurtig betaling fra forsikringsselskabet.

Læge møder

Hvis en læge ikke kan komme til en endelig diagnose under en kontor besøg, kan han for flere forsøg. Da nogen konkret diagnose blev bestemt ud fra office møde med lægen, er der ingen grund til fakturering af dette kontor besøg. Det er imod den medicinske fakturaafsender etiske kodeks til at tildele et diagnosenummer uden en diagnose, som det vil hjemsøge patient med en sygdom eller en tilstand han ikke er blevet bekræftet som havende og kan føre til andre uforudsete problemer. Tegn og symptomer er kodet i denne situation at lade forsikringskrav processor kender årsagen til kontor besøg.

Diagnostic Services

Når test eller diagnostic services udføres bekræfter en mistanke om diagnosen, kan tegn og symptomer være kodet på påstanden om at bevise medicinsk nødvendighed til forsikringsselskabet.

ICD-9 kapitel 16

De fleste koder for tegn og symptomer er fundet i kapitel 16 i International klassifikation af sygdomme, 9 revision (ICD-9) kodebog. Koderne angiver, at en endelig diagnose ikke kan nås og identificere patientens symptomer.

Forsikringsselskab retningslinjer

Hver enkelt forsikringsselskab har sin egen kodning retningslinjer. Hvis en medicinsk fakturaafsender har spørgsmål om hvorvidt der kodes tegn eller symptomer, bør han henvise til patientens specifikke forsikringsselskab retningslinjer. Hvis spørgsmål ikke kan besvares der, bør han kalder det forsikringsselskab service kundenummer for at spørge en repræsentant før du indsender kravet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com