Hvad værktøjer gøre ortopædiske kirurger bruge hverdagen?

03/15/2011 by admin

Hvad værktøjer gøre ortopædiske kirurger bruge hverdagen?

Den medicinske disciplin af ortopædi omhandler bevægeapparatet. Musculoskeletal systemet består af knogler, led, muskler, ledbånd, sener, nerver og hud. Ortopædi er delvist en kirurgisk disciplin, selvom ortopædiske kirurger har også ikke-kirurgiske applikationer. Ortopædisk processen omfatter ikke kun kirurgiske redskaber, men lægemidler, fysisk og rehabilitering metoder. Kirurgi kan ses som en sidste udvej til at genoprette funktionen i bevægeapparatet efter en ulykke eller en sygdom, hvis medicinsk eller rehabiliterende metoder ikke kan bruges.

X-ray maskine

I nogle tilfælde er en X-ray maskine afgørende for diagnosen processen med orthopedist. En orthopedist bruger X-ray maskiner på en regelmæssig basis, hvis ikke hver dag. En X-ray maskine kan vise orthopedist uoverensstemmelser inde i bevægeapparatet af patienten og give dem en bedre styr på det problem, at patienten står. En X-ray maskine kan bruges til at diagnosticere mange problemer inde i kroppen gennem billeder maskinen tager på de indre funktioner af skelet-systemet.

Specialiserede værktøjer

Mange af de værktøjer, en orthopedist bruger deler det samme navn som værktøjer, der almindeligvis anvendes af en tømrer. Hamre, Save og Boremaskiner er alle værktøjer, som orthopedist bruger til forskellige jobs som mejsling væk på knyst-plaget leddene eller savning gennem en knogle til at gøre en ren reparation. En orthopedist skal bruge en boremaskine til at gøre huller til skruer til at binde metal til knogle i brækkede ben og arme på lejlighed.

Bindende værktøjer

Som tidligere nævnt, ligner værktøjer, ortopædiske kirurger bruge Tømrer værktøjer. Disse omfatter skruer og cement. Skruer bruges til at holde en knogle på plads, da orthopedist gælder en metal skinne for en revnet knogle. Øvelser der bruges til at lave nittede huller i knoglen, metal er placeret over hullerne og skruer er drevet ind i knoglen til at holde stykker af metal på plads på knoglerne. Når skruerne ikke er den bedste mulighed for denne procedure, kan en metaltråd være stramt og sikkert svøbt omkring knoglen bedrift de metal skinne fladt mod knoglen. Cement, for eksempel bruges når der er en knust knogle i et ben eller arm, og stykker af knogler er nødvendige for at blive anbragt sammen til den helbredende proces. Skruer bruges også til at holde leddene på plads efter en operation. Skruerne kan komme efter helingsprocessen, eller de kan være en permanent tilføjelse til fælles.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com