Hvordan man kan forstå Fysioterapi af slagtilfælde

10/20/2016 by admin

Hvordan man kan forstå Fysioterapi af slagtilfælde

Slagtilfælde er forårsaget af en blokeret arterie til hjernen (iskæmisk slagtilfælde) eller en blødende arterie (hæmoragisk slagtilfælde). Nogle af hjernevæv dør og medfører tab af funktion eller endog døden. Evne til at inddrive fra et slagtilfælde varierer meget på grund af faktorer som alder, eksisterende sundhedsmæssige betingelser og placeringen og omfanget af skaderne. Jo hurtigere en person behandles og begynder rehabilitering for at forsøge at gendanne tabte funktion, jo bedre resultatet. Fysioterapi, kaldes også fysisk terapi, er en vigtig metode til at hjælpe i den enkelte borgers rehabilitering, og for at forhindre fremtidige slagtilfælde. Nogle eller alle af de følgende trin kan bruges i slagtilfælde fysioterapi.

Instruktioner

• Udøve lemmer, der ikke har været berørt af slagtilfælde at opretholde styrke og muskel tone. Følg individualiseret Trænings-protokollen. En fysioterapeut kan hjælpe med at udøve svækket eller lammede lemmer ved at flytte dem til at opretholde vifte af bevægelse og lindre forkortet muskler på grund af inaktivitet. Stretching bør gøres to til tre gange om ugen.

• Praksis aktiviteter såsom skiftende holdning i sengen, sidder og flytte til en kørestol. Genoptage så mange normale aktiviteter som muligt til gavn for mental og fysisk sundhed.

• Begrænse upåvirket lemmer for constraint-induceret bevægelsesterapi "rewire" hjernen og gendanne tabte funktion til den svage eller lammede lemmer. Områder af hjernen påvirkes af vævsdød kan blive rehabiliteret, men andre dele af hjernen kan kompensere for beskadigede områder.

• Udføre specifikke mobilitet terapier to til tre gange om ugen for at udvikle koordination, balance og gangart efter behov. Personer har tab af synet eller lemmer funktion kan være nødvendigt at lære at gå anderledes for at undgå ramlede ind objekter eller falder.

• Lære nye måder at udføre opgaver, der er blevet ramt af slagtilfælde. Opdele opgaver i små skridt, udvikle stikord for at hjælpe dig med at huske hvordan man gør dem og øve gentagne gange.

• Deltage i aerobe motion tre til syv dage om ugen. Enhver aktivitet, der bruger de store muskler, såsom at gå eller cykle, vil øge uafhængighed, hæve tolerancen for stigende mængder af fysisk aktivitet og mindske risikoen for fremtidige kardiovaskulære tilstande.

• Opbygge muskelstyrke bruger vægt maskiner, kredsløb uddannelse og isometrisk øvelse to eller tre dage om ugen.

Tips & advarsler

  • Fysioterapi efter et slagtilfælde er krævende, men kan i høj grad øge livskvaliteten.
  • Enkeltpersoner kan behøver livslang Fysioterapi afhængigt af omfanget af skader, der var lidt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com