Morgenmad krydderier

03/11/2011 by admin

Morgenmad krydderier

Morgenmad krydderier tilføje tekstur og smag til mange foretrukne morgenmadsretter, pandekager og klassiske røræg. Mange krydderier indeholder anti-inflammatoriske egenskaber og næringsstoffer, såsom vitamin C og A. Disse sundhedsfremmende fordele gøre din morgen måltid endnu mere næringsrige.

Cinammon

Kanel er et krydderi, der tilføjer et strejf af tang og sødme til pandekager. Kanel virker bedst med pandekager eller pandekager i stedet for æg, men nogle mennesker gerne blande stødt kanel med Tyrkiet pølse patties. Prøv at bruge dette krydderi i forskellige måder at finde ud af hvad dine præferencer er. University of California siger, at kanel er mere end en krydderi, fordi denne mad kan hjælpe med at forebygge type 2 diabetes.

Sort peber

Sort peber er et krydderi, der tilføjer smag til æg eller kalkun pølse. Du kan finde rå sort peber på de fleste helsekostforretninger. Sort peber indeholder en lang liste af vitaminer såsom vitamin A, E og C samt mineraler som jern, kalium og magnesium.

Vanille

Vanille er et andet krydderi, der tilføjer et strejf af sødme til pandekager eller andre morgen retter. Købe jorden vanille bønner eller slibe op dine bønner i din egen foodprocessor eller krydderi kværn. Vanille ekstrakt er ikke altid lavet fra vanille bønner. Nogle uddrag er fremstillet af saften fra træer. Du kan få den samme vanille smag fra en ekstrakt, men du vil ikke gavne ernæringsmæssigt fordi rå vanilleplantens frugt er højt indhold af næringsstoffer, såsom vitamin D og B.

Hvidløg

Hvidløg er et krydderi, der bruges ofte med middagsretter, men dette krydderi er også en godbid for morgenmad samt. Det virker godt for alle typer af fødevarer, morgenmad, men det kan krydre kedeligt røræg eller tilføje mere smag til æg og Tyrkiet pølse morgenmad burritos. Hvidløg også gør din morgenmad måltider mere sunde da hvidløg er høj i egenskaber, der hjælpe med at reducere inflammation og styrke immunforsvaret. University of Maryland Medical Center siger, at hvidløg kan nedsætte progressionen af hjerte-kar-sygdom ud over at sænke blodtrykket og forbedre immunforsvaret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com