Hvor skal en Kulilte-detektor placeres?

06/18/2011 by admin

Kulilte detektorer er vigtige sikkerhedsanordninger, der bør blive installeret i alle hjem. Kulilte er en dødbringende gas, som kan frigives ind i dit hjem gennem defekt varme- og køleanlæg. Det er lugtfri og målbart til mennesker. Uden en Kulilte-detektor, kan du blive syg eller dø uden at vide at du er i fare måde.

Funktion

Funktionen af en Kulilte-detektor er at advare dig om tilstedeværelsen af denne lugtfri, dødbringende gas i dit hjem.

Typer

Der er mange muligheder, når du vælger en Kulilte-detektor. Det er vigtigt, at din detektorer køre på vekselstrøm--enten tilsluttet eller wired direkte-- og har også et batteri backup.

Advarsel

Nogle kulilte detektorer er kombineret med røg- og brandalarmer. Disse anbefales ikke som brandalarmer af denne art kun udnytter en sensor i stedet for standard to. Derudover røg stiger og røgalarmer er bedst egnet på loftet, men kulilte er en tung gas. Detektorer skal holdes lav til jorden.

overvejelser

Mens nogle detektorer lyd kun når kulilte når farlige niveauer, har andre digitale skærme, der overvåger hvis nogen af gassen er til stede i enhver mængde.

Placering

Kulilte detektorer skal placeres på hvert niveau af hjemmet. Det er bedst at holde dem kun et par fod fra gulvet, så at de vil lyde før gassen at nå normale pusterum. Ovnen har mest potentiale for frigivelse af kulilte, bør en detektor være placeret i umiddelbar nærhed.

Yderligere Tips

Ud over placering i nærheden af HVAC-udstyr, kan tidlige advarsler øges ved at placere detektorer ved siden af varme registre på de øvrige etager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com