Overenskomstforhandlinger i de fem faser af sorg

03/17/2011 by admin

Overenskomstforhandlinger i de fem faser af sorg

De fem faser af sorg, også kendt som Kübler-Ross sorg cyklus, er et begreb, der beskriver processen med at håndtere betydelige tab eller tunge følelsesmæssig uro. Efter at gå gennem de fem faser, folk kommer til fred med hvad der skete og kan bevæge sig. De fem faser er benægtelse, vrede, overenskomstforhandlinger, depression og accept. De altid sker ikke i rækkefølgen, og der er ingen regel om hvor længe hver vil vare.

Hvad er overenskomstforhandlinger?

Overenskomstforhandlinger er fasen af sorgproces, hvor folk begynder at ønske om mere tid til at forhindre tab, eller at have en mulighed for at gå tilbage i tiden og ændre, hvad der er sket. I nogle tilfælde overenskomstforhandlinger også bliver et redskab til at forebygge ændring og holder på status quo, når alternativet er for smertefuldt at bære.

Måder af Barganing

Folk kan forhandle på to måder: med sig selv eller med en større magt. Et fælles resultat er at gøre løfter til Gud i bytte for at forebygge tab eller ændre den smertefulde situation. Når overenskomstforhandlinger med sig selv, kan mennesker gøre løfter vedrørende den person, der er syge, ligesom at være en bedre ægtefælle til en syg ægteskabelige partner, hvis de vil bare få det bedre.

Hvorfor folk Bargain?

Overenskomstforhandlinger hovedsagelig bringer håb eller illusion af håb, at en håbløs situation. Ved at tilbyde noget til gengæld for glad for løsningen af en trist situation, opfatter Lidende en mulighed for et positivt resultat. Dette kan være en trøstende tanke, før accept har bosat sig i.

Hvordan skal man behandle?

I sidste ende, når de forhandlinger er afsluttet, accept sætter ind og den sorgproces løser. Trangen til at forhandle vil stilne når Lidende er klar til at give slip og komme videre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com