Hvordan man kan få betalt for at tage sig af ældre forældre i Clark County, Washington

05/31/2011 by admin

Hvordan man kan få betalt for at tage sig af ældre forældre i Clark County, Washington

Pasning af din ældre forældre er ikke nogen let opgave. Udover at være følelsesmæssigt dræning, er det tidskrævende og dyrt. Staten Washington har visse programmer til at afhjælpe disse byrder. Aldring og handicap Service Administration har et program, der rent faktisk vil betale dig via statslige kontrakter til at være en pårørende til dine forældre. For at kvalificere sig, dine forældre skal kvalificere sig til Medicaid og skal du opfylde statens krav at være en kontraherede caregiver.

Instruktioner

Instruktioner

• Ansøger om Medicaid for dine forældre. Medicaid er en sygeforsikring, der hjælper lavindkomst folk betale for lægehjælp. Hvis dine forældre ikke har har gjort det, skal de ansøge om Medicaid gennem DSHS, eller Washingtons Institut for sundhed og tjenester. For at kvalificere sig, vil dine forældre skal kvalificere sig som lavtlønnede. Disse indkomst krav kan findes på DSHS hjemmeside på dshs.wa.gov.

• Kvalificere sig som en individuel udbyder. Enkelte udbydere eller IPs, er pårørende, der er bestilt og betalt af staten Washington. For at være en IP for dine forældre, du skal passere en baggrundskontrol, give et billede-ID, være bemyndiget til at arbejde i USA, komplet caregiver uddannelseskrav og underskrive en kontrakt med DSHS.

• Komplet caregiver uddannelse krav. For at være en IP i staten Washington, skal du udfylde en omsorgsperson orientering, et kursus på caregiver fundamentals, sikkerhedsuddannelse og enhver specifik uddannelse, som du bliver nødt til at udføre deres hverv, såsom insulininjektioner. Derudover skal du 10 timers efteruddannelse hvert år. Du kan tage disse kurser på en lokal community college eller erhvervsskole.

• Kontakt sydvest agentur for aldring og handicap på 201 North East 73rd Street, Suite 201 i Vancouver, WA. Dette agentur regulerer Clark County. Du kan ansøge om at blive en individuel udbyder på denne placering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com